7.

326 20 5
                                    

Ik doe mijn ogen open, en kijk even om me heen. Ik had vannacht niet echt slapen. Omdat een van de jongens zo aan het snurken was. Ik hoor wat gelach, en ik doe mijn gordijn open. Ik kijk recht in de ogen van Luke. "Goedemorgen!" Roept hij vrolijk. Ik doe een van mijn wenkbrauwen omhoog. "Waar heb jij last van?" Vraag ik. Luke kijkt me even aan. "We hebben zo een interview!" Meteen schiet ik in de stress. "Hadden jullie mij niet even kunnen wakker maken of zo?" Vraag ik. Luke haald even zijn schouders op, en kijk naar achteren. "Je sliep nog zo lief!" En hij haalt zijn mobiel tevoorschijn.

@Luke5SOS This is our sleepy friend. I hoop you love it with use <3 @Amélielovesxx http://24.media.tumblr.com/tumblr_lvjfmdVSZu1qabu3po1_1280.jpg

"Meen je dit nu Lukie?" Hij knikte, en laat de foto nog even zien. Fijn, nu staat ik slapend op Twitter, en god weet wie het allemaal ziet. Ik pak mijn mobiel tevoorschijn, en ga naar Twitter. Ik heb er zo'n duizend volgers bij. "Thanks Luke." Mompel ik nog. Luke kijkt me niet berijpend aan. "Ik heb duizend volgers er bij!" Luke lacht. "Ja dat krijg je al je beroemd word! Schiet maar op we moeten zo weg Am!"

@Amélielovesxx Thanks @Luke5SOS for the beautiful photo! And i sure will love it with you and the boys xx

"Graag gedaan!" Word er van voren geroepen. Ik zucht even en haal een setje kleding uit een van mijn koffers. Ik loop de badkamer in, en kijk even in de spiegel. "Fijn nachtmerries!" Mompel ik als ik de walle onder mijn ogen zie. Snel trek ik het setje aan, en smeer wat make-up op mijn gezicht. Dan zie ik er beter uit. Al vind ik het zelf. Ik loop de badkamer uit naar voren en ik hoor de jongens een liedje zingen. Voodoo doll. Ja ik kende bijna alle liedjes. Niet dat hun dat weten, maar dat hoeft ook niet. Ik glimlachte, bij het horen hoe leuk ze het vonden om al te zingen. Laat staan live. Het lied is afgelopen, en ik kan niet zeggen dat ik het niet jammer vind. "Dat was mooi!" Zeg ik terwijl ik naast Mickey ga zitten. "Vond je?" Vraagt Ashton. Ik knikte. "Echt wel!" En ik maakte met mijn hand het teken dat Ashton altijd doet. De jongens praten wat, en kijk even voor me uit. "Is er iets Am?" Ik schud mijn hoofd. "Zeker weten?" Ik knik. Ik dacht terug aan de nachtmerrie. Dat Ashton mij weer hate, dat hij het me nooit vergeven had. Gelukkig was het een droom. Maar ergens zit ik er wel mee. "Wat kijk je moeilijk." Zegt Calum. "Dat deed ik altijd al!" Zeg ik. Maar Calum lacht er niet om. "Weet je zeker dat je wel oké bent?"

"Jaa!"

"Amélie je zit nogal wit!" Roept Ashton.

"Ik ben gewoon een Vampier!"

"Heb je wel goed gegeten?" Vraagt Luke.

"Ik heb nog niks op!" Meteen schiet Luke naar het kleine keukentje, en maakt brood voor me klaar. Snel at ik het op.

"Je gaag toch niet flauw vallen hé?" Boos kijk ik Michael aan. "Er niks!" Maar ze geloven me niet. Het was de nachtmerrie, die van Ashton. Het blijft maar rond spoken in mijn hoofd.

***-***

Het spijt me zo dat ik al even niet meer geschreven heb. Maar ik had vakantie en ging lekker uit slapen bij een vriendin en heb alles even rustig aan gedaan. Ik hoop jullie het leuk vinden. Xxxx love ya all

You and Me ❌ 5 Seconds Of SummerWhere stories live. Discover now