21. he's mad at me

461 29 2
                                    

'Hoezo denk je dat nou weer?' Vroeg ik aan Ashton. Hij keek me aan. 'Je vind hem leuk hé?' Ik schudden mijn hoofd. 'Hoe kom je daar nu bij Ash? Ik hou van jou, ik zie Niall als een vriend!' Maar hij bleef boos kijken. 'Wat is er aan de hand Ash?' Zijn ogen keken me woedend aan. 'Hoe kan je? Hoe heb je dit upperhoud kunnen schrijven?' Hij gooit een papiertje naar mij toe en ik wist al genoeg. Het was mijn wraakplan tegen Michael. Ik pak het briefje op en leeg het. Het lijkt nu zo raar als je het leest.

'Ik snap dat je boos bent! Maar ik heb dit nooit uitgevoerd.' Ashton begon te lachen. 'Ik geloof er niks van! Ik weet zeker dat je het wilde doen! Het zal me niet eens verbazen!' Verbaast keek ik hem aan. 'Ik wilde wel ja, maar ik werd verliefd raakte bevriend. Ik kon het gewoon niet!' Zei ik. Ashton keek me aan, en ik zag hem steeds bozer worden.

'Ashton?'

'Wat?' Snauwde hij. Ik keek om me heen. 'Ik wilde niemand kwetsen, en ik hou van je!' Hij lachte. 'Vergeet het maar, ik ben helemaal klaar met jou!' Nu werd ik boos. 'Dit gaat niet eens over jou! Dit gaat over Michael en jij word boos op mij? Je moest eens weten wat hij mij aan gedaan heeft! Hij was degene die dit veroorzaakt heeft, niet ik!' Ik hoorde hem alleen maar zuchten en hij liep weg.

'Fijn!' Mompelde ik. De tranen liepen al over mijn wangen.

***-***

Even snel een stukje voor jullie, ik zit op stage en misschien heb ik de rest van de dag geen tijd. Druk druk druk jeej. Sorry haha. Pleas wees niet boos op me! Ik hou er niet van als mensen boos op me worden!

Love ya guys

Lots of love Anouk

You and Me ❌ 5 Seconds Of SummerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu