23. Thanks for being a friend

466 32 0
                                    

Samen met Niall loop ik door de stad heen. Ik had al een hele boel dingen van hem gekregen die ik leuk vond. 'Dankjewel Nialler!' Niall glimlacht naar me. Ik gaf hem een kus op zijn wang, en toen werden er allerij foto's gemaakt.

'Amélie heb je nou iets met Niall?'

'Amélie Niall kijk eens!' Snel liepen Niall en ik weg. Ik trok Niall in een winkel en we rende nog helemaal naar achter. Snel zette ik een hoed op en duwde ik er ook een op Niall's hoofd. 'Sorry!' Mompelde ik naar hem. 'Kan jij toch niks aan doen Amélie!' Ik haalde even mijn schouder op, en keek naar buiten. Ik hoopte dat de kust veilig was. 'Zullen we maar terug gaan?' Vroeg ik. Niall knikte. We ligde de hoeden terug en snel liepen we naar buiten richtig de auto. Niall had de auto geleend van een van die hoe hete die ook alweer. Die mensen die je beschermen. We stapen de auto uit, en we lopen naar binnen. Als we binnen sta, sta ik recht voor Ashton.

'Zo zo ben je zo snel overgestapt?' Boos keek ik hem aan. 'Wij zijn wezen shoppen!' Ashton lacht en laat een foto zien waar het lijkt of ik Niall een kus geef op zijn mond maar dat was op zijn wang. 'Deze is nep Ash dat kan jezelf toch ook wel zien?' Ashton haalde zijn schouders op. 'Je hoeft niet zo'n lul te zijn hoor! Ik weet dat het verkeerd was wat ik deed, maar mijn gevoelens voor Michael waren toen nog zo hatelijk. Ik snap niet hoe jij ineens zo snel kan veranderen. Ja het was dom, maar ik heb er niks meer gedaan!' Gilde ik. Ashton keek me alleen maar aan en liep weg.

'Ja loop maar weet weg dat is het gemakkelijkste!'

You and Me ❌ 5 Seconds Of SummerWhere stories live. Discover now