19. Dear Dairy

491 28 6
                                    

Dear Dairy,

Ik heb het gewoon gedaan, ik wil er niet te veel over kwijt. Maar ik ben wel trots op mezelf. Ashton zei dat het zo goed voelde en ik kreeg opeens toen een lading trots over me heen. Gek hé? Het is alleen dat ik mezelf schaam omdat ik hetnognooitgedaanheb. Ik ben nog niet de ware tegen gekomen, denk ik. Misschien gebeurd het wel tussen mij en Ash, maar ja weet nooit.

Ik heb het papiertje er maar uit geschuurd, ik wil niet meer aan het denken!

Weetje wat ook leuks is, Bay heeft me net gebelt, samen met haar vriendje Emmett. Hij is best schattig te schattig. Maar ook doof, dus gelukkig ken ik gebaren taal. En nu even over Calum. Ik vind het raar maar soms lijkt het wel alsof Cal en ik iets gemeens hebben, zoals met films soms met muziek. Of wanneer ik een meisje zie dat ik denk die goed is voor hem is, dan kijkt hij ook. Het is raar, i meant it!!

Wauw ik weet niks meer raar jup ja jep.

Bye x Amélie

***-***

Eeey mijn lieve lezers.

Ik heb een vraag voor jullie, zou jullie het niet leuk vinden om een soort van Q&A te doen? Dat je dan meer van mij te weten komt. Maar je mag dan ook vragen stellen aan Michael. Luke. Calum. Ashton. Lux. Lou. Iedereen.

Nog maar 11 hoofdstukken en dan moet ik helaas afscheid gaan nemen van Amélie. Ik hou van jullie

Ik vind het alleen jammer dat jullie bijna allemaal zo stil zijn! Praat zeg maar dingen die anders moeten, of juist het zelfde moeten blijven!

Love ya

Lots of love Anouk

You and Me ❌ 5 Seconds Of SummerWhere stories live. Discover now