26. I have missed you

449 27 1
                                    

'Mevrouw we gaan bijna landen!' Hoorde ik ineens in mijn oor. Ik doe mijn ogen en knik. 'Dankuwel!' De stewardess glimlacht. Ze loopt door, ik kijk even naar buiten. Ik ben bijna thuis, ik kan het niet laten om te glimlachen. Ik kijk even op mijn mobiel, hondervijfentwintig berichten van 1D en 5SOS behalve Ashton natuurlijk. Ik kijk even wat ze allemaal gezegd hebben, maar ik reageerde niet. Als het vliegthuig geland is, stap ik uit, en loop snel naar binnen even mijn koffers zoeken en snel ga ik kijken of iemand me (hopelijk) is komen halen. Ik zie Bay staan samen met haar vriend Emmett. Snel ren ik er naartoe, en geef haar een knuffel. 'Amélie!' Zei ze blij, en ze gaf me een kus. Ze draaide zich om en keek naar Emmett. 'Hallo Emmett!' Zei ik en ik trok hem ook in een knuffel. Ik weet zeker dat hij verbaast was maar hij knuffelde wel terug.

'Kom je moeder en je broertje wachten open je!' Ik knikt een sleepte mijn koffers mee naar de auto die buiten geparkeert stond. 'Ik ben weer thuis!' Zei ik. Bay keek me aan. 'Was het zo erg?' Ik schudden mijn hoofd. 'Nee maar oost west thuis best?' Bay knikte en we stapte in en Bay reed aan. Heel snel waren we thuis en Killian was in mijn armen gesproken. 'Ik heb jullie zo gemist!' Zei ik terwijl ik mam een knuffel gaf. Ik zuchte en keek glimlachten rond.

'Ik ben thuis!'

***-***

Eey toetties,

Ik heb een vraag en ik wil echt dat jullie deze beantwoorden! Zou ik het eerste hoofdstuk van mijn michael verhaal al online zette?

Ik wil het graag horen

Love ya

Lots of love Anouk

You and Me ❌ 5 Seconds Of SummerWhere stories live. Discover now