11. Michael

596 33 1
                                    

Als je niet tegen zelfharm kan moet je dit niet lezen! Ik hoop dat jullie dit goed vinden ik heb mijn best gedaan! love ya guys XXXX

Ik had Bay al lang niet meer gesproken. Ik vond ook zelf dat ik zo'n dom antwoord geven had. Vandaag was het dag vijf van de tour. En niemand geeft gelukkig mijn dagboek nog gevonden.

'Am?' Michael stond ineens voor mijn neus. 'Michael?' Hij keek me even aan en woelde door mijn haren. 'Dick ze zaten net goed!' Mopper ik. Michael begint opeens te giegelen. Ik schudde mijn hoofd en mompelde 'klein kind' Michael keek me even nieuwschierig aan.

'Dus heb je me niks te vertellen?' Vroeg hij. Ik schudden mijn hoofd. 'Nee hoezo?' Michael haalde zijn wenkbrouw op. Ik wist wat hij bedoelde. Ashton. 'Er is dus niks met jou en mister Irwin?' Vroeg hij. Ik haalde mijn schouders op en keek even in Michael zijn ogen.

'Ik weet het niet, we hebben een keer gezoend meer niet!' Michael maakt een geluidje. 'Ow Améliepje ik ben zo honder proccent blij voor je! Ashton is echt een goede man, en zo niet dan zijn zijn ballen weg.' Ik knikte, en pakte mijn make-up tas. 'Am dat heb je helemaal niet nodig!' Zei Michael. Ik draaide me om naar hem en keek hem vervelend aan. 'Ga nou maar even naar de jongens en laat me vandaag maar even alleen hier!' Mompelde ik. Michaels keek heel verbaast. 'Gaat het wel goed?' Boos keek ik hem aan.

'Ga weg!'

'Niet zolang je zo boos doet.'

'Michael clifford rot op!'

'Nooit van mijn leven.' Ik draaide me om en loop naar de badkamer en sloot me daar even op. Alles werd me te veel.

Mijn plan. De tour. Ashton. Michael. Bay. Ik wou dat ik thuis was. Michael gewoon nog uit mijn leven was. Dan had ik het niet zo moeilijk. 'Ik ga dadelijk je dagboek lezen!' Schreeuwde Michael. Met grote ogen keek naar de spiegel. Ik doe de deur open en loop naar Michael.

'Ga weg!'

'Waarom?'

'Alsjeblieft?' Michael zuchte en knikte hij liet mijn dagboek vallen. En loop de deur uit en gooit hem met een harde klap dicht. Meteen deed ik de deur op slot. Ik wilde alleen zijn, Alleen gewoon alleen. Ik loop weer naar de badkamer en haal een klein mesje uit mijn tasje. Ik moest het even, de pijn voelen. Ik hield hem tegen mijn pols en maakte een grote snee. Het bloede hard, maar de pijn voelde wel even fijn.

'Amélie maak de deur open?' Lou stond voor de deur, ik keek naar mijn pols en zag het bloed er uit vallen. Ik pakte de verband doos van de muur en pakte een klein verbandje en deed hem er op en ik deed een jasje over mijn topje. Ik maakte de deur open en zag een bezorgde Lou staan. 'Michael zei dat je raar deed gaat alles wel goed? Is dat bloed?' Ik keek naar de grond en ja hoor daar lag bloed.

'Het is niks Lou ik wil gewoon even alleen zijn!'

'Dat is niet niks Amélie, dat is bloed. Wat heb je gedaan?' Vroeg ze boos. Ik zuchte even.

'Niks! Maak je geen zorgen Lou!' Ze keek me recht in mijn ogen aan.

'Ik ga je moeder bellen!' Ow nee nu kan ik waarschijnlijk terug naar huis.

****_****

Ello ;)

Ik vind dit hoofdstuk een flut hoofdstuk. Het spijt me heel erg dat hij slecht is.

Maar weet een van jullie een ship name voor Amélie en Ashton en Amélie en Michael? Ik kan er maar geen verzinnen en ik zou het leuk vinden als jullie me zouden willen helpen..?

Alvast thank youuuu:)))

Soo ik weet niks meer...! Ow wacht jawel..

Hebben jullie nog leuke series om te kijken? Ik hoor het graag.

Love ya guys.

Lots of Love Anouk

You and Me ❌ 5 Seconds Of SummerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu