6. Dear diary + A kiss

736 39 3
                                    

Dear diary,

ik heb je maar gekocht, omdat ik op tour ga met de 5sos boys. Ik weet dat ik waarschijnlijk helemaal niet zo slim is, maar ik wil gewoon mijn wraak plan uit werken.

Wraak plan 1.

Ik doe alsof alles goed is, maar juist wanneer Michael me nodig heeft ben ik er niet, want ik zie alleen maar de andere jongens.

Wraak plan 2.

Ik laat Michael verot slaan, Alleen die vind ik zelf zielig dus die strepen we door.

Wraak plan 3.

De 5sos boys tegen Michael op zette.

Ik denk dat ik al weet wat ik ga doen! Ik doe 1 en 3 samen voegen. Eens kijken hoelang Michael het vol houd met mij. Maar nu even over Bay. Ze was echt zo boos wanneer ze mijn moeder hoorde zeggen dat ik mocht gaan. Mam begrijpt er niks van. Ze heeft niet door dat ik Bay vertelt hebt.

Bay is mijn beste vriendin, En misschien is het soms moeilijk omdat ze doof is maar ik laat haar nooit meer gaan!

Dat was het wel denk ik.

Bye x Amélie.

Ik klapte mijn dagboek dicht en zag Ashton bij de deur staan. 'Hoelang sta je daar al?' Vroeg ik. Ashton haalde zijn schouders op. 'Vanaf het begin!' Ik vloekte even binnens monds. Ashton kwam bij mij op bed zitten. 'Ik weet niet waar het allemaal over ging! Maar als je het wilt mag je het altijd aan mij vertellen.' Zei Ashton. Ik knikte. 'Ik ga het je niet vertellen!' Zei ik.

'Staat er in dan dat je ongestelt moet worden?'

'Nee gek, maar wel iets anders dat privé is! Ashton knikte, en ik legde mijn dagboek onder mijn bed. 'Je weet dat ik hem nu zo kan pakken!' Zei Ashton.

'Als je dat doet ik sweer het je dat ik je ballen er afhak!' Zei ik. Meteen keek Ashton pijnlijk. 'Nee dankje dat dagboekje van je is dat dan weer niet waart!' Ik glimlachte en stak mij duim omhoog. 'Waarom ben je hier?' Vroeg ik. 'Om iets te doen.' Zei Ashton. Ik haalde mijn wenkbrouw omhoog. 'Zoals wat?'

'Dit!' Zei hij en duwde zijn lippen op te mijne. Een raar gevoel kwam opzette in mijn buik. Ik was verliefd. Op Ashton Irwin. Als alles nu maar goed gaat!

You and Me ❌ 5 Seconds Of SummerWhere stories live. Discover now