9. Day two of the tour

636 34 0
                                    

De jongens hadden gisteren kei goed opgetreden. Ik was gisteren even een Fan en ik heb ook lekker mee gegilt, zo erg dat ik bijna niet meer kan praten.

'Goodmoring.' Fluisterde Ashton in mijn oor. Hoe de flucking hell komt hij hier binnen? Ik doe mijn ogen open, en kijk in zijn mooie ogen, ik voel mijn keel branden. 'Kan je niet meer praten?' Vroeg Ashton. Ik haalde mijn schouders op. 'Ik heb te veel gegild.' Zei ik mijn stem deed pijn en klinkt zo erg schoor. 'Naawh!' Zei Ashton en hij trok me in een knuffel.

'Ga je maar aankleden want we gaan eten en dan gaan we verder!' Ik zuchten even en liet de dekens van me afglijden. Ik zag dat Ashton mijn lichaam aan het verkennen was. Ja met een topje en een short broekje zou iedere jongen dat wel doen. 'Bevalt het Irwin?' Ashton knikte kwijl liep bijna uit zijn mond. 'Ieuw niet op het bed Ashton dat is zo vies.' Zei ik. Ashton lachte even en keek de kamer rond.

'Blijf maar zitten ik ben zo terug!' Zei ik. Ash knikte alleen, en neurde alleen maar Amnesia. Ik nam wat kleren mee en liep naar de badkamer. Ik ging voor de spiegel staan, ik zag er gewoon niet uit. Ik gooide wat water in me gezicht en ik begon alles rustig aan te doen. 'Leef je nog?' Vroeg Ashton na een tijdje. Ik deed wat make-up en loop de badkamer uit. 'Kijk daar is ze.' Zei Ashton wijsend naar mij. Michael keek even naar mij. 'Ik dacht dat je verdronken was of zo.' Zei hij. Ik keek hem aan en schudden mijn hoofd.

'Zo wat gaan we vandaag doen?' Vroeg ik terwijl we naar het eet gedeelde lopen. 'Het zelfde als gisteren weer in Dublin, en morgen ook!' Zei Michael. Ik knikte en ik dacht even terug aan gisteren. Dat ik gewoon even ook een Fan was. Het was fijn, maar Michael en de jongens zwaaide soms gewoon exspres mijn kant op. Lou Lux Calum Luke, Niall Harry Zayn Liam En Louis Tess en Kat zaten allemaal op ons te wachten. 'Goedemorgen!' Zei Harry vrolijk. Ik glimlachte alleen. Ik vond me stem nu zo voorschud. 'Ben je je tong kwijt?' Vroeg Niall. Ik knikte en pakte een van zijn broodjes af. Met grote ogen keek hij mij. 'Mijn broodje!' De tranen stonden in zijn ogen. Maar toch nam ik een hap van het broodje. 'Ow Amélie nu mag je gaan renen!' Zayn had gelijk, Niall kwam op me afgestormd. Snel rende ik weg.

'Kom hier broodjes jattert!'

You and Me ❌ 5 Seconds Of SummerWhere stories live. Discover now