14. Intervieuw

596 31 4
                                    

Vandaag was de dag van de intervieuw, ik had mijn mooiste kleding er voor aan getrokken. Maar als je mij zag of de jongens zij zagen er veel beter uit. Ik stond op ze te wachten in de eetzaal. Het leek wel uren te duren voor iemand naast me kwam staan.

'Am?' Ik draaide me om en ik keek in de mooie ogen van Ashton. Ik glimlachte naar hem en zag dat hij er zo mooi uit zag, als Ashton maar toch ook nog als hem zelf.

'Dus mag ik zo mee?' Vroeg ik aan hem, hij knikte en bekeek even mijn kleding. 'Amélie alsjeblieft word niet boos, maar hier.' Ashton had de jurk gekocht. Even keek ik hem boos aan

'Je bent gek Ash!' Mompelde ik. Ashton begon hard te knikken. 'Gek op jou ja.' Ik duwde hem weg en loop terug naar kamer om me om te kleden. Ik trok de jurk aan, deed mijn haren los. Beetje make-up. Hakken aan, en loop terug. Nu was iedereen naar mij aan het kijken. 'Amélie ben jij dat?' Vroeg Michael. Ik draaide me een keer rond, en de jongens keken me met hun monden open aan.

'Zullen we gaan?' Vroeg ik. De jongens knikte en lopen achter me aan. We stappen in een busje. Het blijkt dus dat niemand verwacht had dat ik mee ging, dus moest ik op iemands schoot. Natuurlijk vond Ash het niet erg. Ik zei niks en voelde dat Ashton mijn haren aan de kant deed. 'Zijn ze je aan het vervelen?' Ashton knikte even. 'Ja een klein beetje.' Het leek veelste lang, te duren voordat we er waren.

'Jongens we zijn er!' Zei de Paul. We stapte uit, en ik zag allemaal Fans staan.

'ASHTON!' werd er gegilt. 'MICHAEL!'

'CALUM.'

'LUKE.' One Direction moesten later dus hun waren er nu niet bij. Ze namen foto's en deden handtekenen. Ik loop naar Ashton toe, en wacht tot de foto gemaakt was. Iedereen leek zo gelukkig.

'Amelie?' Iemand van de pers stond voor mijn neus. 'Ja?' Ze begonnen vragen te stellen.

'Is het waar dat jij en Ashton een stelletje zijn?' Vroeg ze. Ik keek even naar Ashton die naar mij keek.

'Het is nog niet officeel, maar we voelen wel iets voor elkaar!' Ze vroeg nog veel, maar niet echt vragen die ik snel kon beantwoorden. 'Het spijt me maar ik moet gaan!' Zei ik en loop naar Calum toe die op me staat te wachten. Samen lopen we naar binnen, en die de rest van de jongens op ons wachten. 'Zo wat nu?' Vroeg ik. We werden begleid om onze nog eens goed onderhanden te nemen. De mensen deden mijn haren leuk, een andere make-upje op. Als ik de kamee uit loop zie ik dat iedereen al klaar is.

'Ready?' Vroeg Ashton.

'Lets go!'

***-***

Hier zat ik nu waarvoor? Niks ze vroegen alleen maar iets aan de jongens. Ik leek helemaal niet belangerijk. Calum keek een paar keer mijn kant op, dat had ik wel gezien. Hij heeft vast door dat die man mij negeert. 'Ashton er is een vraag voor jou van een Fan!' Zei de presentator. 'Kom maar op!' Zei Ashton. De persentator knikt, en kijkt op het blaadje.

'Ashton hebben jij en Amélie iets?' Voor het eerst keken ze allemaal even naar mij. Ashton keek me aan, en ik keek terug. Tussen ons was niks officeel. Er begon een muziekje te starten en alle jongens begonnen te dansen. Maar ik moest blijven zitten. Ik keek ze aan, en zag Ashton opeens in een pak. Hij ging het doen, ging hij mij nu eindenlijk vragen. Hij kwam naar mij toe en gaf me een roos. Ik keek hem aan alsof hij gek was. Deed hij dit nu echt. En toen kwam Let me Love you. ik wist genoeg, Calum Michael, en Luke kwamen me halen, en brachten me naar Ashton. De muziek stope.

'Lieve Amélie, het spijt me dat ik dit niet eerder gedaan heb. Maar ik weet iets heel zeker. Ik weet zeker dat ik van je hou, dat ik alles van je wil weten. Amélie, word alsjeblieft mijn vriendin?'

***-***

Tamtamtam, wat denken jullie dat ze zou zeggen?

Heeft een van jullie een leuke Shipname voor Amélie en Ashton? Ik kom nergens op ;s.

I love all of you

You and Me ❌ 5 Seconds Of SummerWhere stories live. Discover now