18. i did it

538 25 0
                                    

Ik staarde in zijn mooie ogen, voor het eerst was Ashton hier blijven slapen. Maar er was nog niks tussen ons gebeurd. Ashton keek glimlachtend mijn kant op. 'Wat?' Vroeg ik hem. Hij haalde zijn schouders op, maar bleef me zo aan kijken. 'Ash?' Hij keek me nog steeds aan en knikte alleen maar. 'Ik hou van jou!' Ashton pakte me vast en gaf me een dikke knuffel. Er werd geklopt. 'Ja?' Vroeg Ashton. Er werd even gelachen. 'Leeft Amélie nog?' Vroeg Calum. Begon hij ook al. 'Ja ze leeft nog wat moet je Cal?' Vroeg ik. Er werd weer gelachen. 'We hebben je nodig Amélie, en Ashton ook.' Ik staarde naar Ashton en zuchten. 'Heb je geen zin?'

'Nope!' Ash lachte even, en gaf me een kus op mijn voorhoofd. 'Ik ben bang dat als we uit de deur lopen dat we bekogeld worden door vanalles en nog wat!' Ashton begon hard te lachen.

'Waarom lach je nou?'

'Dat doen ze echt niet Prinses!' Ik was even verbaast door het woordje Prinses. 'Dat wil ik wel eens zien gaat jij maar voor mijn prins!' Ashton trok zijn schoenen aan, en trok de deur open en hij werd helemaal onder gegooit met aardappel puree. Fijn.

***-***

Alles was alweer schoon gemaakt, en de helft van de crew was boos. Gelukkig niet op mijn of Ash. Ik zat op de bank even naar de tv te kijken als de deur open ging. 'Dag mijn mooie Prinses!' Ik glimlachte bij het horen van zijn stem. 'Dag mijn lekker Prins.' Hij lachte even en trok me van de bank af. In een knuffel, ik schudden mijn hoofd, maar duwde hem niet weg. Ik keek weer in zijn ogen, ik kon het niet laten om niet te kijken.

Klein beetje 16+

'Zijn ze mooi?' Niet berijpend keek ik hem aan. 'Mijn ogen?" Ik lachte even en knikte, ik gaf Ash een kus, ik voelde dat hij zich zelf niet in kon houden. Hij legde me rustig op bed en onze kus werd ruwer. Ik voelde iets tegen mijn been aan, maar ik liet het gaan. Ashton begon me te zoenen in mijn nek en hij liet een zuig zoen achter. Hij wilde verder tot hij mij gezicht zag. 'Sorry het was niet zo bedoelt!' Zei Ashton. 'Ik ga wel even naar de wc!' Ik kon mezelf wel voor mijn hoofd slaan. Ashton wilde opstaan maar snel pak ik zijn arm vast. Vragend kijkt Ashton om waarna ik slik. 'Mag.. Mag ik het doen?' Vraag ik zacht. 'Weet je het zeker?' Ik bijt op mijn onderlip en knik. 'Ja.' Fluister ik zacht. 'Uh, oké.' Ashton klimt weer terug op het bed en kijkt me aan.

'Ik help je.' Fluistert hij waarna hij zijn broek en blouse uittrekt. Ik slik even bij het zien van de bobbel in zijn boxer. 'Hey, we hoeven dit niet te doen?' Ik schud mijn hoofd. 'Ik wil het.' Fluister ik zacht. Voorzichtig laat ik mijn hand zakken en leg deze op zijn erectie. Een grom verlaat zijn mond en meteen trek ik hem terug. 'Niet doen, dat was juist fijn.' Fluistert hij waarna ik mijn hand weer terug op zijn erectie leg. Ashton laat me los en kijkt me aan. 'Durf je mijn boxer uit te trekken?' Vraagt hij. Ik knik en langzaam verwijder ik de stof van zijn huid. Even schrik ik bij het zien van hem en ik voel hoe Ash meteen zijn hand op mijn onderrug legt. 'We kunnen stoppen?' Zegt hij, maar ik schud mijn hoofd. Ashton pakt mijn hand vast en brengt deze naar zijn erectie waarna hij zijn hand om mijn hand legt, die zijn erectie omsluit. Langzaam beweegt hij met zijn hand op en neer, waardoor mijn hand ook op en neer beweegt. Ash bijt hard op zijn onderlip en er verlaten meerder grommen zijn mond. 'Dit voelt zo goed.' Een vlaag van trots gaat door me heen, omdat ik gewoon degene ben die ervoor zorgt dat hij zich zo voelt. 'Ik.. Ik... Stop.' Zegt hij ineens van schrik laat ik zijn erectie los waarna hij zijn hoogtepunt bereikt.

'Dat was... Dankje.' Fluistert Ashton hijgend waarna hij een zakdoekje van zijn nachtkastje pakt en zijn buik afveegt, om vervolgens mijn gezicht tussen zijn handen te pakken, en me te kussen. 

***-***

Oke dit was voor mij denk ik wel de eerste keer dat ik zo'n hoofdstuk goed gedaan heb! En ik heb niet zo leuk nieuws! Het verhaal is bijna af... En ik heb al een nieuwe klaar staan

College girl - Michael cliffords. Hij komt pas online als dit verhaal helemaal af is, zouden jullie hem dan ook willen lezen? Of liever is iets anders...? Ik hoor het graag.

Lots of love Anouk

You and Me ❌ 5 Seconds Of SummerWhere stories live. Discover now