28. Don't be mad

446 27 1
                                    

'Amélie, je moet gaan werken!' Zei Mama. Ik kreun zachtjes en draai me even om. 'Amélie dadelijk kom je te laat!' Ik kreun weer en doe een oog open. 'Het is nog zo vroeg." Zei ik. Mama lacht. 'Wen er maar aan als je van school af bent, dan moet je altijd elke dag tot vrijdag werken van half negen tot vijf. Dus geniet er nog maar van.'  ik knik en gooi een been uit bed. Ik jag mama weg uit mijn kamer en ga opzoek naar kleding. Ja het was nog maar een paar dagen geleden dat ik thuis was. Maar mijn werk was maar al te blij om me terug te hebben. Ik trek mijn werk kleding aan. Doe mijn haren in een staart, en ik doe een beetje make-up op. Ik loop naar beneden en zie mama aan de tafel zitten met haar laptop.

'Goedemorgen!' Zei ze vrolijk. Ik kan niks anders doen dan zuchten. 'Kom op doe eens een beetje vrolijk!' Zei ze. Ik knik. 'Hallo Moeder!' Probeerde ik vrolijk te zeggen niet dat het echt helemaal lukte. Snel pakte ik iets te eten. Snel at ik het op. En toen gooiden ik Melk over de Laptop. Waarom nu?

***-***

Eey toetties mijn michael cliffords eerste hoofdstuk staat online ik hoop dat jullie het erg leuk zoals deze! Nog maar 2 stukjes en dan is you and i af... Ik kan het niet geloven.

Dankjewel allemaal

Lots of love Anouk

You and Me ❌ 5 Seconds Of SummerWhere stories live. Discover now