16. Verschud!

515 30 0
                                    

Vandaag had iedereen weer een dagje vrij, natuurlijk waren er al plannen gemaakt. Alleen voor mij en Ashton niet. Wij zouden gewoon in het hotel blijven.

'Ash niet te hard hé, ze moet morgen nog kunnen lopen!' Lachte Michael. Boos keek ik hem aan. 'Fuck you Clifford!' Lachend liep hij weg van ons. 'Laat hem toch.' Zei Ashtom en hij trok mij naar binnen. Ik keek de kamer rond, en het zag er leuker uit als die van mijn. Ja Ashton en ik sliepen niet samen, dat vond niemand een goed idee. Ashton begon me te zoenen, de zoen werd steeds heftiger. Even trok ik me terug. 'Je hebt er zin in, hé Irwin?' Ashton zuchte even, en knikte. 'Vandaag niet grote vriend!' Met keek Ashton even naar de grond.

'Heb je het nog nooit gedaan?' Vroeg Ashton. Mijn schoenen leken opeens veel leuker dan mijn vriendje. Ja ik had het nog nooit gedaan. Maar ik vond het nogal voorschud. Ashton deed mijn hoofd omhoog. 'Am?' Ik zuchte even. 'Ik ben nog maagd ja!' Ashton keek me verbaast aan. 'Wat had je dat niet verwacht?' Vroeg ik. 'Nee dat had ik inderdaad niet verwacht!' Ik laat me vallen op zijn bed. 'Ik vind het nogal voorschud!' Zei ik. Ashton schudde zijn hoofd en gaf me een kus op mijn neus. 'Ik ben juist trots op je, dat je zolang hebt kunnen wachten! Veel meiden doen dat niet meer.' Zei hij. Ik knikte en ging tegen hem aan liggen. Ik maakte tekeningen over zijn borst. Ashton maakte een klein geluidje. 'Wat?'

'Ik moet even naar de wc!' Zei Ashton. Ik keek hem verbaast aan tot ik het zag wat ik gedaan had.

'Sorry!' Ashton had een stijve door mij. Ow god

***-***

Sorry sorry voor dit kleine stukje maar ik heb het heel druk sorry

Love ya all

Lots of love Anouk

You and Me ❌ 5 Seconds Of SummerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu