15. The Girlfriend

569 29 1
                                    

Ik staarde naar Ashton, ik kon mezelf niet bewegen. Ik kon de woorden niet vinden. Ashton keek me verbaast aan. 'Amélie?' Ik knikte, het lukte me. Ashton glimlachte. Het was nu officeel Ashton en ik zijn nu een stel. Ik liet mezelf vallen, in zijn armen. De mensen waren allemaal aan het klappen en vrolijk doen.

We waren nu weer terug bij het hotel en ik keek even op twitter.

@Amélielovesxx Waarom vind Ashton jou zo leuk? Er niks leuks aan jou!

Het deed me pijn dat iemand zo over me praten, terwijl degene me niet kende.

@Amélielovesxx ik hoop dat jij en Ashton gelukkig worden!!

Er was veel haat, maar ook een paar lieve berichten. 'Amélie?' Ashton stond voor mijn deur. Ik maakte de deur open, en gaf Ash een kus. Hij glimlachte van oor tot oor. Hij kwam naast me zitten op bed en keek me wat ik op twitter deed. 'Am misschien moet je niet meer zoveel kijken! Er is zoveel haat tegen je.' Zei Ashton bezorgd. Ik haalde mijn schouders op, en keek verder.

Michael Cliffords: @Amélielovesxx yeaah mijn dinnie heeft met mijn beste dude, love ya guys (niet te hard hé vanavond)

Ik liet het lezen aan Ash en we begonnen allebei te lachen. Echt iets voor Mickey. 'Dus nu ben ik je vriendin Irwin!' Zei ik. Hij knikte en pakte me vast. 'Ik weet het!' Mompelde hij. Ashton gaf me een kus in mijn nek, en ik deed even mijn ogen dicht, dit had ik zolang niet meer gehad. 'Ash?' Hij keek me aan en knikte. 'Ik hou van je!' Fluisterde ik in zijn oor. Hij glimlachte. 'Ik ook van jou Am!' Zei Ashton.

***-***

De jongens moesten vandaag weer gaan optreden, en het was pas de eerste hele dag dat Ashton en ik iets hadden. En mijn bijnaam was voortaan 'The Girlfriend' Ik keek hoe ze allemaal bezig waren met het repenteren. Ik keek even op mijn tel toen ik zag dat Bay gebelt had. Ik liep weg, en ga even in de kleed kamer van de jongens zitten. 'Bay?' Vroeg ik met gebarentaal toen ze opnam en ik haar zag. 'Amélie!' Zei ze. Ze lachte even naar me. 'Wat is er?' Haar ogen lichte even op. 'Jij hebt Ashton en ik Emmett!' Ik gilde even naar haar hoe leuk ik het vond. Ze was ook super blij voor mij. 'Maar ik moet gaan Am i love ya!'

'Okay bye!' Mompelde ik en ik loop weer terug naar de jongens, die niet op het podium waren. Ik zuchte maar kon het niet laten om even zelf om het podium te gaan staan. Ik keek rond, en kreeg een goed gevoel. Je zou hier maar staan, en voor al die mensen moeten zingen. Dat lijkt gewoon heerlijk. Ik ging zitten op het podium, nog steeds had ik geen idee waar de jongens waren, maar nu maakte het me niet uit. Uiteindelijk was ik dansend op jessie j nobodys perfect beland. Het voelde geweldig om weer te dansen. Ik was al zolang geleden.

'Zo zo onze Amélie kan dansen!' Ik keek schrokken achterom en zag Calum staan. 'Ow ja euhm sorry!' Zei ik en voelde dat mijn wangen rood werden. Calum kwam naar me toe. 'Hoe heb je zo goed leren dansen?' Vroeg hij. Ik dacht even na. 'Ik heb op dansles natuurlijk gezegd, maar ik ben al even gestopt!' Calum knikte. 'Zullen we naar de ander gaan?' Ik knikte en loop met hem mee.

'Doe dat nooit meer Amélie! Nooit meer!' Dacht ik.

***-***

Sorry dat jullie gisteren van mij geen hoofdstuk hebben gehad. Maar ik had geen tijd druk druk, haha. Maar vinden jullie hem nog wel goed?

Ik hoor voortaan zo weinig van jullie allemaal!

Lots of love Anouk

You and Me ❌ 5 Seconds Of SummerWhere stories live. Discover now