8. The First day of the tour

675 35 0
                                    

We waren gelandt in Ierland. Ashton had me lief wakkerr gemaakt, en ik was heel chagerijnig uit het vliegthuig gestapt. 'Amele!' Kierde Lux. Ze deed haar armpjes omhoog van ik wil bij jou in de armen. Ik nam haar over van Lou. Lou glimlachte en snel liepen we achter de jongens aan, Ashton en Lou hadden twee koffers van mij genomen en ik had mijn lichte koffer. 'Amele lief.' Zei Lux. 'Luxie pluxie is ook lief' Ze begon te lachen. We liepen naar buiten en de tour bussen stonden voor onze neus. De jongens van 5sos moeste in ene en de jongens van 1d in de andere. En wij in een iets kleiner busje. 'Dus hier slapen we?'

'Nee wij slapen in hotels, de jongens ook hoor!' Zei Lou. 'De bussen zijn alleen voor dat de fans weten dat ze er zin!' Ik knikte en ik en Lux gingen zitten. Ze begon te gapen. 'Is Lux moe?' Vroeg ik. Ze knikte en ze ging liggen tegen mijn borst. Ze deed haar mooie oogjes dicht, en ze viel snel in slaap. 'Ze slaap zo lief!' Zei Tess. Lou glimlachte naar haar dochter die ik vast had. Ik dacht aan de jongens die nu waarschijnlijk vanalles aan het uit vreten waren. 'Amélie?' Vroeg Lou. 'Ja?' Lou keek even door de bus heen. 'Wil je ons misschien helpen, met de jongens hun kleren of hun haren doen?' Vroeg ze.

'Dat lijkt me kei leuk!' Zei ik zacht omdat Lux tegen me aan sliep. Het duurde even voor dat we bij de arena waren. Met Lux in mijn armen liep ik naar binnen. 'Laat ze je niet meer los?' Vroeg Harry. Ik lachte even. 'Ze houd gewoon teveel van me.' Harry lachte nu ook. Ik was opzoek naar Lou, ik zag haar al bij de jongens staan. Ik gebaarde dat ze misschien Lux terug wilde en ze knikte. Ik gaf haar haar dochter terug. Samen met de jongens lopen we naar het podium die ze net af hadden. 'Oké jongens. Fijn dat iedereen er is, de 5sos boys gaan beginnen met oefenen.' De jongens knikte, en de spullen werden klaar gezegd voor 5sos. Snel liepen Lou Tess en ik naar achter om hun haren goed te doen. 'We gaan maar oefen!' Zei Luke. Ik lachte en knikte. 'Maar jullie moeten er altijd goed uit zien toch?' Luke knikte, en haalde diep adem. 'Zenuwachtig?' Luke knikte. 'Kom op het lukt jullie wel, en plus dit is pas oefenen.' Luke knikte weer, en gaf me spontaan een knuffel. ik stond te kijken hoe ze speelde ze waren zo goed. Ik ging zitten en schreeuwde als een echte fan.

'I love you Michael en Ashton! Calum en Luke jullie zijn mijn besties!' De jongens lachte even, maar speelde gewoon verder.

You and Me ❌ 5 Seconds Of SummerWhere stories live. Discover now