17. Dear Diary.

501 30 0
                                    

Dear diary,

Het spijt me dat ik al zolang niks meer geschreven heb in je! Maar er is zoveel gebeurd. Ashton is mijn vriendje. Calum is mijn beste vriend, ookal heeft bijna niemand het door. En Luke die kan soms wel mijn broer zijn! En dan hebben we Michael nog, de band tussen hem en mij is veel sterken geworden. Ik heb spijt van alle dingen wat ik over hem dacht, ik weet gewoon niet wat me bezielde.

De tour is ge-we-dig!! Ik ben echt blij dat ik mee ben gegaan. Ik ben er nu niet meer voor mijn (wraak)plan. Maar voor mijn vriendje en broer. Het is zo raar hoe mensen opeens kunnen veranderen, natuurlijk heb ik ooit nog wel iets van.

*ik doe mijn hand tegen mijn voorhoofd omdat een van de jongens iets raars deed* of

*niet te hard hé Irwin ze moet nog kunnen lopen* Michael Clifford.

Ik miss Killian en mam heel erg, alleen laat ik dat niet echt graag zien anders begin ik misschien wel te huilen (er vallen al 3 tranen) gisteren hebben de jongens en ik een ge-wel-dige film gezien. Hij was in de bios maar had de hele tijd geen tijd, en nu wel. DIVERGENT (FourTris) (Four and Six) (Miles Teller favo actor ofzoiets) I love the movie. Maar vandaag ben ik alleen, en daarom schrijf ik nu zoveel. Ik word waarschijnlijk ontslagen op mijn werk. En ik kan niet opeens weg!

Nou dear diary vergeet mijn (wraak) plan. Maar denk nu aan mijn (liefds) plan voor Lucas!

Love ya bye X

**-**

Love ya guys

You and Me ❌ 5 Seconds Of SummerWhere stories live. Discover now