3. You don't wanna know.

860 39 3
                                    

Michael zat hier gisteren gewoon op de band. Net zoals jaren geleden.  Ik durfde het niet te dromen, en ik zou willen dat hij nooit gekomen was.

'Lieverd kom je bed nu eens uit!' Zuchte mam. Ik keek op mijn klok en zag dat het al twaalf uur geweest was. 'Ik kom!' Mompelde ik. Snel trok ik wat uit mijn kast, en deed het aan. Ik loop naar onze badkamer, en doe mijn haren in een vlecht. Ik poets mijn tanden, en daarna loop ik naar beneden.

'Amélie eindelijk!' Zuchten Killian. Ik keek hem fronzend aan. 'Kan je me niet missen broertje?' Vroeg ik en ik stak even mijn tong uit. Killian schudden zijn hoofd, en hij loopt naar boven. Ik zie mama bezorgd naar me kijken. Maar ik wilde dat ze het niet deed, ik wilde niet dat ze nu opeens een bezorgde moeder word. Mijn mobiel maakt een geluidje.

Michael clifford: Amélietje wij (de jongens en ik) willen je uitnodigen om vandaag bij een van onze shows te komen kijken! Ik/ wij hopen dat je komt . x

De verbaasing droop van mijn gezicht af. 'Wat is er lieverd?' Mam kijkt me aan met haar grote ogen. 'Michael wil me bij een van zijn shows hebben!' Mompelde ik. Mama schudden haar hoofd.

'Lieverd ik zie dat je helemaal kapot bent, sinds hij gisteren hier is geweest. Doet het niet!' Zei ze.

'Ik denk wel dat ik het doe!' Mompelde ik. Mama keek me aan alsof ik helemaal gek was. Maar ze wist mijn plan niet. Ik ga net alsof doen. Eens kijken hoe Michael dan reageert. 'Wat ben je van plan?' Vroeg mam.

'Dat wil je niet weten!' Zei ik.

Amélie: Kei leuk ik zal er zijn .... of haalt iemand me op?? Ik zie je straks xx

Een stoute glimlach stond op mijn gezicht. Het plan zat al helemaal in mijn hoofd. Michael denkt dat wij twee weer de beste vrienden zijn. Maar op een van zijn belangerijke dingen laat ik hem vallen. Net zoals hij bij mij gedaan heeft. Mijn mobiel maakte weer geluid.

Michael Cliffords: Ash kom je halen over een uurtje..! Zie je straks xD

Hij deed Onze xD. Ik schudde mijn hoofd en ik laat mezelf op de bank vallen. Ik zette de tv aan en ik keek naar een van mijn lievelings flims That Akward Moment. Mijn favoriete actor speel er in. Miles Teller. Ow ik hou zoveel van die gast.

'Nee niet alweer Miles!' Zuchte Killian die net beneden staat.

'Jawel het spijt me lieve broertje!' En ik kijk de film door. Het uurtje was snel voor en helaas kon ik de films niet afkijken. "Amélie, Ashton is hier!' Mompelde mam. 'Dammit!' Zuchte ik. Ik pakte mijn blauwe tas, en ik loop zo naar de voordeur. 'Amélie.' Ashton glimlachte naar me. 'Ashton!' Lachte ik terug. Mam keek van mij naar Ashton. Ze dacht weer dat hij me misschien wel leuk vind. Sinds het uit was tussen mij en Caleb in de tweede van de middelbare heb ik niemand meer gehad. 'Nou hop hop ga anders komen jullie nog laat!' Ze duwde ons het huis gewoon uit. Verbaast kijk ik naar der als ze de voordeur dicht gegooit hebt. 'Ja sorry daarvoor soms is ze heel erg te... euhm.. raar?' Ashton lachte even. 'Raar kan leuk zijn.' We liep naar zijn auto en stapte in.

'Klaar?' Ik knikte.

'Lets go!'

You and Me ❌ 5 Seconds Of SummerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu