20. Cal, lukie, mickey and Ash

502 28 1
                                    

Ik kijk op als ik allemaal stemmen hoor. Ik glimlach als ik de jongens zie. 'Zit je hier al lamg Am?' Ik schudden mijn hoofd. 'Ik denk een kwartiertje!' Calum knikte en trok me in een knuffel. Michael gaf me een kus op mijn wang en een knuffel. En Ashton gaf me een kus en een dikke knuffel. En Luke gaf me een knuffel. Ja het zijn zeker knuffelige jongens.

'Wat is de plan vandaag?' De jongens haalde even hun schouders op, ik kijk ze een voor een aan, en zucht dan even. 'Menen jullie nou dat jullie het niet weten?' Vroeg ik. Ze knikken, ik schud mijn hoofd en ergens binnen in me voel ik me boos worden. Ja ik had mijn maandelijkse periode. 'Ben je een beetje chaggie?' Vroeg Michael. Ik zuchte en knikte. De jongens lachte even. 'Ik denk dat ze haar periode heeft!' Lachte Luke. Als ik met mijn ogen hem kon doden hadden ze dat zeker gedaan.

***-***

De volgende dag, moesten de jongens weer optreden, samen met de 1D boys. De jongens waren aan het zingen, en zacht deed ik mee. Soms kon ik het gewoon niet geloven. Dat ik erbij was. Met een grote glimlach keek ik ze aan. Amensia was het laatste liedje en nu was 1D aan de beurt. Ik danste en zong lekker hard mee. En soms hoorde je dan ook een lach van Niall of Louis omdat ik zo vals zong. Ja zingen was niet mijn beste vak dat was zeker. Maar dat boeiden me dan ook want meezingen is gewoon leuk. 'En onze Amélie zing zo vals ja ja.' Zong Niall opeens. Ik barst in lachen uit, en schud mijn hoofd. Best song ever sprong aan, en ik begon te fangirlen. Alle jongens schudde met hun hoofden. Ze zongen het liedje en ik danste mee, ik keek naar achteren waar Ashton jaloers stond te kijken. Snel loop ik naar hem toe, maar hij loopt weg van me. 'Ash?' Maar hij blijft niet staan. 'Ash wacht even!' Maar hij bleef door lopen tot we aan het einde van een gang kwamen. 'Vind je hem leuk?' Niet begrijpend keek ik hem aan. 'Wie?'

'Niall.'

***-***
Sorry dat ik lang niet schrijven heb. Maar ik heb het druk druk... Met school stage en dan doe ik ook nog de kranten dus jaaaa lekker druk.
But never forget i love ya guys
Lots of love Anouk

You and Me ❌ 5 Seconds Of SummerWhere stories live. Discover now