24. I'm coming home tell the world i'm coming home

468 30 0
                                    

'Amélie ga je mee?' Niall keek me aan. Ik knikte, niemand wist behalve Calum dat vandaag mijn laatste dag met iedereen was. 'Ja ik kom!' Mijn koffers stonden al klaar, ik maak mijn deur open en stap naar buiten. Ik haakte mijn arm in die van Niall, als we buiten zijn haal ik eens flink adem. Niall kijkt me aan, en samen stappen we in het busje waar de rest van 1D in zitten. Glimlachtend ga ik zitten en luister ik wat ze allemaal tegen elkaar gaan zeggen.

'Amélie?' Ik kijk op, en zie dat Harry naar me glimlacht. 'Ja?' Harry begint tegen me te praten, ik knik en lach een paar keer. Niemand had iets door, als ze straks klaar zijn met repenteren dan zou ik goodbye moeten zeggen. De busje stopt en we stappen uit. We lopen het gebouw binnen, en de jongens worden meteen meegenomen om te oeffen. Als ik ze snel achter na loop en ga zitten alsof ik een fan was zie ik Michael Calum en Luke zitten.

'Dus je gaat weg?' Ik doe mijn vinger tegen mijn mond. 'Zachtjes de 1D boys weten het nog niet!' Michael knikte en snel luisteren we naar wat ze zingen. Ik gil als ze klaar zijn. En dan moet moet ik komen. Ik ga op het podium staan.

'I'm coming home coming home tell the world i'm coming home!' De 1D boys keken me verbaast aan. 'Ik ga naar huis jongens! Ik wil niet dat er ruzie komt tussen 5SOS en 1D, ik hou teveel van jullie omdat jullie dat aan te doen!' Niall rent naar me toe en geeft me een knuffel. De andere jongens doen het zelfde. Ik stap de auto in.

'Ik ga jullie missen!' Iedereen pikt een traantje weg. Ik zwaai nog een keer en ik word naar het vliegveld gebracht. Ik loop met mijn koffers naar binnen, en als ik wil in checken word ik naar achter getrokken. 'Niall?' Hij knikte, en geeft me nog een knuffel. 'Ik wil niet dat je gaat.' Ik lach even. 'Het is beter en dat weet je!' Niall knikt en zucht even. 'Je ziet echt nog wel en skype bestaat.' Niall glimlacht en ik druk een kus op zijn wang. Ik check in en draai me om. 'Bye Nialler!' 'Bye Amélie!' Ik draai me om en ik liep weg. Ik ga terug naar huis.

***-***

Ik kan het niet geloven.

1,22k bekeken 124 sterren 15 praat wolkjes! Jongens dit had ik nooit gedacht! Dankjewel allemaal ik hou zoveel van jullie

Lots of love Anouk

You and Me ❌ 5 Seconds Of SummerDonde viven las historias. Descúbrelo ahora