13. Mickey...?

607 32 4
                                    

Met een grote zucht laat ik mezelf vallen, aan de ontbijt tafel. 'Was is er met jou gebeurd?' Vroeg Ashton. Ik haalde mijn schouders, en liet een diepe zucht vallen. Ashton keek me gelijk bezorgd aan. 'Ik heb gewoon niet geslapen.' Mompel ik. Ashton knikte en hij komt naast me zitten. 'Het spijt me!' Zijn puppy ogen kwamen tevoorschijn. 'Doe het nooit meer!'

'Belooft!' Ik glimlachte, en gaf Ashton een kus op zijn mond. 'Ze hebben allebei sorry zegt.' Kierde Louis blij. Ik kon me zelf wel voor neus slaan. Ik keek Ashton aan die het helemaal niet erg vond dat de jongens het gezien hadden.

'Waar is Mickey?' Vroeg ik na een tijdje. Iedereen zat aan de tafel behalve Michael. 'Ik heb Michael vandaag ook helemaal niet gezien!' Mompelde Calum. Ik knikte, en stond op om naar Michaels kamer te lopen. 'Wacht! Ik loop mee.' Riep Ashton. Ik knikte dat hij moest komen, het schilde want Ashton slaap bij Michael op de kamer. Ash zei dat Michael nog liep. Maar dat betwijfel ik. We lopen in stilte naar de kamer.

'Michael?' Roep ik maar ik kreeg geen antwoord. Ashton pakte zijn kaart en deed zo de deur open. 'Nee Neee doe met dit niet aan.' Gilde Michael. Ashton en ik rende naar het geluid toe, en we zagen dat hij een spel aan het doen was. 'Michael Clifford wil je dat nooit meer doen?' Verbaast keek hij mij en Ashton aan. 'Ow sorry!' En hij kreeg rode wangen. Ik kon hem wel schieten.

'Ik dacht dat je vermoord werd of zo!' Zei ik.

'Dat werd ik ook!' Boos keek ik hem aan. 'In je stomme spel ja maar niet in het echt.' Michael knikte en zuchte even.

'Sorry!'

***-***

We waren met ze alle aan het winkelen, de meiden en ik hadden zoveel leuke dingen gezien, alleen was het voor mij allemaal te duur. 'Het staat je kei leuk!' Kierde Lou toen ik uit het pas hokje kwam. Ik had een jurkje gevonden hij was blauw en heel los, ik was meteen verliefd. 'Wow nee laat maar ik vind wel iets anders!' Zei ik nadat ik op het prijs kaartje had gekeken. Hij was 44,55. Het viel mee maar ik wil niet alles in een keer uitgeven.

'Lieverd ik betaal.' Zei Lou. Ik schudde hoofd, maar ja dat zag ze natuurlijk niet. Als ik mezelf weer omgekleed hebt, hang ik het jurkje weer terug. 'Am wat zei ik net?' Ik keek Lou aan en schudde mijn hoofd. 'Dat hoeft niet kom, de jongens wachten!' Alle jongens waren mee, en iedereen had iets nou ja iedereen... behalve ik dus. 'Heb je nou nog niks?' Vroeg Harry terwijl Lou en ik de winkel uit liepen. 'Nee.' Mompelde ik, en hobbel dan maar achter de rest aan. Zij waren rijk, ik moet zelf werken voor mijn centen. Maar sinds ik meeging en niet meer werk krijg ik ook niks.''Amélie kijk uit!' Niall duwt me opeens een klein stukje aan de kant. Anders was ik tegen een lantarenpaal aan gelopen. 'Thanks Nialler.' Zei ik en loop snel weer door. Winkel in en winkel uit, en ik had nog steeds niks. Iedereen heeft wel honderd keer gezegd ik betaal, maar dat laat ik ze echt niet doen. 'Maar dadelijk heb je geen mooie kleding voor de intervieuw!' Zei Kat. Ik haalde mijn schouders op. 'Ik kan er niks aan doen! Geld groeit niet bij mij op mijn rug!' Kat knikte en zuchte even. En weer ging iedereen winkel in en winkel uit. Maar ik bleef voort buiten staan, ik had geen zin meer om naar kleding te kijken die toch te duur waren.

'Am?' Ik keek naar de deur en Ashton stond er. 'Ik heb zo iets moois voor je gevonden!' Ik knikte en bleef gewoon staan waar ik stond. 'Kom!' Ik zuchte even en loop dan maar toch achter Ash aan. Harry had een van de mooiste jurken vast. 'Hoe vind je hem?' Ik zocht naar woorden, maar ik leek er geen een meer te kennen. Ik nam de jurk over van Harry, En keek op het prijs kaartje 55 euro. No way. Ik hing hem terug en kon zien dat de jongens medelevent naar me keken. 'Pas hem nou!' Zuchte Harry. Maar ik schudden mijn hoofd. 'Nee echt niet! Dat ding kost 55 euro, ik laat niemand van jullie dat betalen voor mij!' Iedereen zuchte. Ik keek ze allemaal aan.

'Ik ga terug naar het hotel, en als iemand van jullie terug komt met kleding voor mij, ik sweer het je ik hak je ballen er af of je tong!'

***-***

Het was erg stil in het hotel, waarschijnlijk omdat hier alleen maar oude mensjes zitten of beroemde. Ik kon de jurk maar niet uit mijn hoofd krijgen. Hij was zo mooi, veelste mooi voor mij. En vooral veelste duur. Ik maak mij deur open, en ik kom binnen in mijn saaie kamer. Weetje wat ik gewoon moet gaan doen? Een Tattoo laten zette van drie vlinders. Een maakte een tekening van hoe ik het wou, maar ik schijt bijna in mijn broek. Dus wacht ik nog maar even op de rest. Een uur later zaten we allemaal gezellig te eten, iedereen in hun nieuwe kleding en dan heb je mij. Ik kuchte even en iedereen keek me aan. 'Ik weet wat ik wil!'

'Een grote dikke bil?' Vroeg Louis lachend. Ik keek hem aan en lachte even. 'Nee dat niet!'

'Ik wil een Tattoo!'

You and Me ❌ 5 Seconds Of SummerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu