| 34 |

4K 251 30
                                    

FEDERICO

' Nem akarom, hogy sajnáld, itt a vége,
Egyedül azt sajnálom az egészbe,
Mindent megtettem és így sem voltam jó.'












- Elküldtem az sms-t Chloenak. - mondom Niconak aki csak bólogat rá mert épp tele a szája.

- Most már csak várnod kell.

- Egy hete várok. Most már inkább csak reménykednem kell.

Nem tudom, hogy mi tart ilyen sokáig. Fogalmam sincs, hogy miért nem tud Chloe döntésre jutni. Szeretem. Ő is szeret. Akkor hol a probléma?

- Szerintem csak idő kell neki.

- Mégis mire? Szerelmes belém. Mikor megkapta az sms-t akkor tárt karokkal kellett volna fogadnia és azonnal rohannia hozzám, ehelyett Ő nincs sehol. Lehet, hogy tényleg....

- Nem! - szakít félbe Nico - Nem érez semmit Seb iránt. Nem szeretett bele. Ne láss rémeket mert megőrjítesz vele! - szól rám erélyesen az öcsém.

- Rendben. - sóhajtom és a szobám felé indulok mikor kopogást hallok az ajtó felől ezért arra veszem az irányt.
Nagyon meglepődöm mikor kinyitom és Chloe áll előttem.

- Szia. Beszélhetnénk? - kérdezi félve ami engem is feszültté tesz, így nem szólok semmit csak jobban kinyitom az ajtót, hogy beférjen mellettem.

- Szia Chloe. - vigyorog rám az öcsém ám a lányra nézve az Ő jókedve is eltűnik. Feláll, odasétál hozzá és átöleli. Mikor Nico elengedi akkor csak int egyet és már itthon sincs.

- Chloe. - szólok rá, hogy rám figyeljen és mikor könnyes szemekkel fordul felém tudom, hogy baj van. Magamhoz húzom és átölelem mire kiszakad belőle a zokogás. - Beszélj hozzám! Mondd el mi a baj.

- Ez így nem fog menni Fede. - suttogja, nekem pedig összetörik a szívem.

- Miért? Nem szeretsz? - kérdezem tőle mire úgy kitépi magát a kezeim közül mintha megégettem volna.

- Nem szeretlek? Szerinted nem szeretlek? Mindent azért teszek mert szeretlek! - hagyna ott de elkapom és visszahúzom.

- Akkor ne csináld ezt. Mindent meg tudunk oldani. Szeretlek Chloe. Sok lánnyal volt már dolgom de ezt egyiknek sem tudtam kimondani. Te jelentesz nekem mindent!

Csak rám néz a könnyes szemeivel, majd egy gyors mozdulattal elkapja a tarkómat és magához húz. Az ajkaimat az ajkaira húzza. Olyan érzés mintha most csókolnám először. Olyan érzés mintha most csókolnám utoljára. A nyelvemmel megnyalom az alsó ajkát mire Ő beenged és táncolni kezdenek egymással. Minden csókot imádok amit Chloeval váltunk mert nincs közöttük kettő egyforma.
Lejebb hajolok és a popsiját fogva megemelem mire Ő a derekam köré tekeri a lábait és a szobámba megyek vele. Ilyenkor imádom, hogy extra nagy méretű ágyam van. Amikor a háta a matracot éri még akkor sem enged el. Hozzá préselem magam. Kemény erekciómat a lábai közé nyomom mire egy mély sóhaj hagyja el az ajkait. Kezeit átvezeti a nyakamról a hátamra és elkezdi lehúzni a pólomat. Csak addig szakítom meg a csókukant amíg ez megtörténik. Utána az én kezeim is felfedező útra indulnak. Megmarkolom a mellét, majd szó szerint letépem róla a pólóját. A melltartója szerencsére elöl kapcsos így attól könnyen megszabadítom. Amint ez megtörténik hatalmas hévvel támadom le. Míg az egyiket erőteljesen masszírozom addig a másikat a számba szívom és a bimbója körül kezdek körözni a nyelvemmel aminek hatására Ő csak a lábait a fenekemre teszi és magához nyom. Még nadrágon keresztül is érzem a testéből áradó hőt és ettöl majd eszemet vesztem. Imádom, hogy ennyire akar engem. Pont mint én Őt.
Távolabb húzódom tőle és a melleitől dél felé haladva csókolgatom majd mikor a nadrágjához érek lassan lefejtem róla és megcsókolom ott ahol tudom, hogy nagyon szereti. Lassan használom a nyelvemet mert ezzel is fokozni akarom a gyönyörét. Beléhatolok a nyelvemmel, és míg az egyik kezemmel lefogom a combját addig a másikkal ujjazni kezdem. A hajamba kapaszkodik, én pedig a matrachoz nyomom magam nehogy elélvezzek a látványától. Ugyanis Chloe gyönyörű, de az éppen orgazmust átélő Chloe hihetetlen.A dupla játék hamar meghozza az első orgazmusát amit teljes egészében ki is élvezhetek mert érzem, hogy mennyire ráfeszül az ujjaimra. Mikor kihúzom az ujjaimat és szándékosan, látványosan nyalom le őket, egy hangos nyögés szalad ki a száján majd fordít a helyzetünkön. A csipőmre ül és lejebb haladva megszabadít a nadrágomtól. Könnyű dolga van mert alsó nem is volt rajtam így egyből a kezébe foghat. Végig simít a teljes hosszomon és amint a szája hozzám ér azonnal a torkáig enged, majd mikor visszafelé megy, a végét kezdi kényeztetni. Imádom ahogy a forró szája körém zárul. Hamar eltudnék így élvezni ám Ő ezt nem akarja. Kienged a szájából, fölém mászik és rám ül. Egy pillanatig egyikünk sem mozdul. Csak élvezzük, hogy mennyire mélyen vagyok és, hogy mennyire kitöltöm. Én is feljebb ülök és amíg Ő egy kényelmes tempót diktál, én a melleit markolászom. Belemarkolok a fenekébe és gyorsabban kezdem magamra húzni és mélyebben hatolok belé. A vállaimba kapaszkodik majd a nyakamhoz hajol és szívni kezdi, én pedig még gyorsabbá teszem a tempót. Tudom, hogy közel jár mert egyre sűrűbben sóhajt és a hátamba is mélyebben ereszti a körmeit. De visszatartja. Érzem. Mikor már nekem sincs sok hátra akkor a fenekébe markolok durván és megcsókolom. A csókunk elnyeli a nyögésünk, a sóhajunk, a hangunkat. Addig csókolom míg mindkettönk szív dobogása nem csilapodik kicsit.
Elhúzódik tőlem és sok kisebb és rövidebb csókot nyom a számra majd feláll és öltözni kezd.

- Rendben vagyunk? - kérdezem mire csak egy szívből jövő mosoly a válasza.

- Remélem. - ad egy csókot. - Nincs pólóm, mert eltépted. - mondja de egy kicsi rosszallás sincs a hangjában.

- Tessék vedd fel ezt. Hazáig megteszi. - adok neki egy fekete pólót és kikísérem az ajtóhoz. Kinyitom, kiengedem ám az utca túloldalán feltűnik valami. - Azt ott nem Ste...

- Nem. - szakít félbe és vágja rá azonnal. - Majd hívlak. Szia. - és ott is hagy.

Ha az ott az utca túloldalán nem az akinek gondolom akkor Chloera miért került fel ismét az álarc mihelyst kilépett tőlem?
Valami gyanús itt és ki is fogom deríteni, hogy micsoda....
Rögtön azután, hogy elintéztem az üzletet ahova apám küldött.

| CHLOE | ✔Where stories live. Discover now