TANITIM

10.7K 369 121
                                    

Kim Sunyeon, on sekiz yaşında lise öğrencisi bir genç kızdır. Hayatında iyi giden çok az şey olan Sunyeon'ın baskıcı abisi Namjoon yüzünden bir aşk hayatı maalesef yoktur.

Anne ve babasının acı ilişkilerinden kötü etkilenen Namjoon, kız kardeşini olabildiğince erkeklerden uzak tutmaya ve kalbinin kırılmaması için elinden geleni yapmaya çalışır.

Kim Seokjin, ünlü bir eğlence şirketinin CEO'sudur. Babasının zoruyla oyunculuk okuyan ve okurken bir yandan da şirketinin temellerini atan Seokjin, birkaç yıl içinde Kore'de en çok kazanan ilk on iş adamından birisi olmuştur.

Tabii Seokjin, kendisini bir köşede kıskançlıkla izleyen bir katilden habersizdir. Ölümle tehdit edilen bu genç adam, elinden geleni ardına koymayan bu katilinden kurtulmak için yakın arkadaşı Yoongi'yle bir plan yapar.

Kendini tüm dünyaya "öldü" olarak gösteren ve bu sayede katilinin peşine düşen Seokjin, bahsi geçen kişinin âşık olduğu kızla bir bağlantısı olduğunu öğrenince şokla sarsılır.

Kader, iki genç âşığı bir araya getirirken peşinden gözyaşını da getirecekti ama onların hikâyesinde "gözyaşı"na yer olmayacaktı.. mutluluktan bile.

Sunyeon, Seokjin'le tanışana kadar "hiçbir mutluluk sonsuza kadar sürmez" inancı duysa da, Seokjin çok geçmeden genç kızın düşüncelerini değiştirecektir.

İki genç, klişelerden farklı olarak çarpışarak tanışmamıştı.

Her şey bir sokak arasında yaralı bir şekilde yatan Seokjin'in, kendisini bulup hayatını kurtaran bu liseli genç kıza âşık olmasıyla başlamıştı.

Sunyeon, Seokjin'in kahramanıydı.

Seokjin ise, Sunyeon'ın umuduydu.

"Kim Seokjin... Beni mutlu sonun var olduğuna inandırdığın için teşekkür ederim."

ksj fanfiction
'13.1.19

tear 🍃 kim seokjinWhere stories live. Discover now