3.1

2.4K 183 96
                                    

selaamm, umarım beğenirsiniz. oy verip yorum yapmayı unutmayınn💟

keyifli okumalar hepinize <3333

düzenlendi.

🌉

"Sunyeon..." Seokjin yanağımı okşayarak ismimi seslenirken göz kapaklarım yavaşça aralanmıştı. Gözlerim kahverenginin en güzel tonuyla buluşunca gülümsemeden edemedim. "Hadi güzelim, kalkman gerekiyor." dedi ve yanağımı hafifçe sıkıp yataktan kalktı.

O çoktan üzerini giyinmişti ve siyah takımlar içinde o kadar nefes kesici görünüyordu ki, bakışlarımı zar zor ondan çekip yataktan çıkmıştım.

Esneyerek banyoya girerken o da aynanın karşısında kravatını düzeltiyordu. "Kahvaltıyı çoktan hazırladım." dediğinde "Ne? Ne zaman?" diye sordum olduğum yerde dururken.

Bana bakıp göz kırptı. "Sen mışıl mışıl uyurken tabii."

"Ah seni kesinlikle kendime almam lazım." dedim banyoya girerken.

Arkamdan keyifli bir şekilde seslendi. "Zaten seninim!"

Banyoda işim bittikten sonra odaya dönmüştüm ama Seokjin odada yoktu. Hızlıca formalarımı giyinip çantamı sırtıma takmış ve aşağı inmiştim.

Seokjin White'ın mamasını doldururken "Sen yemeğe başla, ben de geliyorum." dedi.

O gelmeden yemek istememiştim. Bu yüzden telefonumla kısa bir sosyal medya turu yaptım. Sahi, Seokjin'in sosyal medya hesabı var mıydı merak ediyordum. Daha önce hiç merak etmediğimi farkettiğimde şaşırdım..

Instagramda aramaya 'Kim Seokjin' yazdığımda bir sürü fan hesabı görünce gözlerim şaşkınlıkla aralandı. Orjinal hesabını bulmakta biraz zorlanmıştım. Gerçi bu da fan hesabı değilse, muhtemelen onundu.

Seokjin masaya oturduğunda "Neye bakıyorsun?" diye sordu merakla.

Telefonun ekranını ona gösterdim. "Bu senin hesabın mı?"

Başıyla onayladı.

"Tanrım," dedim ekrana bakarken. "Ne kadar çok takipçin var. Fan sayfaların da çok fazla!"

Gülmeye başladı. "Sevilen biriyim. Ah, cazibeme dayanabilen kimse yok."

"Abartma istersen?" diyip telefonu masaya bıraktım. "Eminim paranla takipçi satın almışsındır.."

"Paramla daha iyi şeyler yapıyorum bebeğim."

"Çok merak ediyorum, ne yapıyorsun?"

Dudağını yaladı ve "Şöyle," dedi. "İleri de evleneceğimiz için şimdiden yatırım yapıyorum. Çocuklarımız daha iyi şartlarda büyüyebilsin diye."

Düşüncesi çok hoşuma gitmişti. Bir süre ona sevgi dolu baktım. "Geleceğe dair çok planlar kuruyorsun. Nereden biliyorsun hep birlikte olacağımızı?" diye sordum.

Bu tarz konuları konuşmak bana saçma geliyordu çünkü hiçbir mutluluğun sonsuza kadar sürmeyeceği inancını duyan biriydim.

Bana tip tip baktı. "Başka erkeklerle başka planların yoksa benimle yaşlanacaksın, yanılıyor muyum?"

Omuz silktim. "Senden başkasıyla bir planım yok ama gerçekçi düşünecek olursak sonsuza kadar beraber kalacak olmamız biraz hayal.."

Çatalını tabağının kenarına bırakırken "Neden ben sonsuzluktan bahsederken hep bunları söylüyorsun? Sonsuz mutluluk diye bir şey var." dediğinde ciddi oluşu duraksamama neden oldu.

tear 🍃 kim seokjinDonde viven las historias. Descúbrelo ahora