3.9

2.2K 159 101
                                    

düzenlendi.

🍃

Ertesi gün erkenden uyanmış ve giyinip okula gitmiştim. Tüm gün Taehyung ile okulda turlamıştık. Bir ara o antrenmanlar için spor salonuna gitmişti. Ben de tek başıma sınıfta oturmak istemediğim için yanına gidip onu izlemiştim.

Okuldan sonra da beni eve Taehyung bırakmıştı. Eve girdiğim anda başımda konfetiler patladı. Ben korkuyla sıçrarken Minsung "İyiki doğdun!" diye bağırdı gülerek.

Her ne kadar ondan haz etmesem de gülümsedim ve "Teşekkür ederim." dedim. Bana kısacık bir an sarıldığında bu sefer teyzem yanıma geldi ve Minsung'u resmen kenarı fırlatarak bana sarıldı.

Teyzem "Ah benim miniğim nasıl da büyüyor," dedi ağlamaklı bir sesle. "Doğum günün kutlu olsun canım yeğenim. Ee ne zaman evleniyorsun kız?"

"Teyze sen de istiyorsun ki hemen çoluk çocuğa karışayım," dedim ters ters. "Hem daha çok erken ya ne evlenmesi?"

"Ben senin yaşındayken Minsung'u doğurmuştum. Yeni nesil degil misiniz, hepiniz aynısınız." dediğinde "Aynen teyze, aynen." dedim onu geçiştirerek.

Minsung teyzem onu ittiği için düşmekten son anda kurtulup toparlanırken "Benim için kavga etmeyin hanımlar," dedi araya girerek. "Sonra şımarıyorum biliyorsunuz."

Yapmacıktan gülümsedim. "Senin için duvarla bile tartışmam Minsung'cum."

Teyzem elindeki hediye paketini bana uzatırken "Merak etme bu sefer sütyen takımı değil," dedi sırıtarak. "Bu daha kutsal bir hediye."

Korkuyla kutuyu elime aldım ve yavaşça açtım. İçerisinde yeni bir cep telefonu görünce gözlerim irileşti. Paraya kıyıp bir de iphone almıştı.

"En sevdiğim teyzem!" diyip ona sarılırken teyzem gözlerini deviriyordu.

"Kız kaç tane teyzen var kaçık mısın?"

Minsung ikimizi ayırdı. "Şimdi benim hediyem de sıra," dedi ve kutuyu uzattı. "Al bakalım. Güle güle kullan."

Teyzemin hediyesini sehpaya koydum ve Minsung'un hediyesini açmaya başladım. Bir yandan da "Oyuncak beyin falan aldıysan seni mahvederim bak." diyordum.

Kutunun içinden çıkan fotoğraf makinesine ağzım açık bakarken hızla kamerayı elime alıp incelemeye başladım. Bir de teyzem ve Minsung'u çok da sevmiyorum diyordum, unutun onu. İkisi de en sevdiğim akrabalarım.

"Kamera son modelinden bak. Düzgün kullan o yüzden. Fena para saydım." dediğinde "Ya sen adamsın adam!" dedim.

"Hadi hadi, tanıdığın en şerefsiz insanım. Biliyorum."

Sırıttım. "Yani arada evet ama şu an tanıdığım en süper insansın!"

Güldü ve yanağımdan makas aldı. "Bana aşık olduğunu biliyordum, işte bu!"

Eline vurup ona dil çıkardım. "Kapa çeneni salak."

Annem işten, abimde okuldan henüz dönmediği için Soomin ve Minji gelene kadar teyzemlerle takılmıştık.

Soomin ve Minji geldiğinde hemen odama çıktık. Tabii teyzem vakit bulduğu her an yanımıza damlayıp Minji'ye Minsung'dan bahsediyordu. Soomin'in evli olmasına üzülmüştü yoksa onun gelini olmasını daha çok istiyordu.

"Teyzenin sorunu ne? İstemiyorum oğlunu ya!" dedi Minji saçımla uğraşırken.

"Takılmayın siz ona. Her bekar kıza aynısını yapıyor." dedim gözlerimi devirerek.

tear 🍃 kim seokjinWhere stories live. Discover now