Κεφάλαιο 7

451 36 0
                                    






Ανοιγω τα ματια μου και τα τρίβω μετα λιγακι αφου με πονανε. Δεν κοιμήθηκα καλα. Νιωθω πως δεν ξεκουραστηκα καθολου και ας κοιμηθηκα. Πρεπει να κανω κατι τελος παντων. Η ιδέα να κανω αυτο το αγορι να με αγαπήσει φανταζει δύσκολη.

Εκεινος σιγουρα εχει συνηθίσει αλλιως. Με αλλες κοπελες. Δεν ειμσι σιγουρη αν θα μπορουσε ποτε να με δει ετσι. Δεν ξερω. Ισως θα πρέπει να τον αφησω για λίγες μέρες. Να μην τον πλησιασω και πολυ. Μεχρι να βρω κατι καλο να του πω.

Σηκωνομαι και ψαχνω την ντουλαπα μου. Βαζω ενα φιτ φορεμα που κολλαει τέλεια πανω μου και αναδεικνύει το σωμα μου. Στο πλαι εχει μια άσπρη γραμμη. Φοραω τα αλ σταρ μου και πηγαινω στο μπανιο. Πλενω το πρόσωπο μου και επειτα κοιταζομαι στον καθρέφτη.

Επειτα πλενω και τα δοντια μου. Βαζω απο τις κρεμες μου και αρχιζω να βαφομαι. Αποφασιζω να βαλω ενα πολυ απαλο ροζ χρωμα στα χειλη μου σημερα καθως μαζι με το μαυρο τζακετ που θα παρω να βαλω και ενα φουλαρι στον λαιμο μου. Οταν πια τελειωνω κατεβαινω τα σκαλια.

"Καλημερα γλυκια μου"λενε οι δικοι μου και ξεφυσαω. Ας τους παω λιγη ακομη κοντρα. Ισως μου αλλάξουν τελικα σχολειο και παω πισω στο παλιο μου.

"Κακη θα ειναι οποτε μπορεις να πεις απλα μερα μην κουραζεσαι"απανταω στην μαμα μου αλλα παρολα αυτα οχι και με τοσο ειρωνικό τονο οσο θα ηθελα. Τους προσπερναω και μπαινω μεσα στο αυτοκίνητο.

Ο σοφερ ανοιγει την μηχανη και πηγαίνουμε προς το σχολειο. Ισως θα πρεπει να απομακρινθω λιγακι απο την Σουζαν. Ομως ετσι θα νομιζει οτι με πειραξαν οσα ειπε. Εγω θελω να δειχνω υπεράνω και οχι να καταλαβει οτι με ενόχλησε η ειρωνεία και η συμπεριφορά της. Οταν ανοιγει την πορτα ο σοφερ ξυπναω απο τις σκεψεις μου και βγαινω εξω απο το αυτοκινητο.

Παιρνω την τσαντα που μου την δινει και μπαινω στο σχολειο. Βλεπω τον Αλεξ να κάθεται μονος του. Ας τον αφησω λιγο στην ησυχία του. Κοιταω προς το παγκακι και ευτυχώς ειναι ολη η παρεα εκει. Δεν ειχα ιδιαίτερη όρεξη για κοντρα με την Σουζαν πρωι-πρωι. Πλησιάζω και οταν με βλεπει ο Τέιλορ μου κανει νοημα να καθίσω στα ποδια του.

Κάθομαι χωρις να τους πω τιποτα και τον κλεινω στην αγκαλια μου. Ορισμένες φορες τον αισθάνομαι και σαν αδερφό μου. Ισως επειδη δεν ειχα αδέρφια και θα ηθελα και επειδή αυτος με εχει δει σε ολες τις καταστάσεις. Οπως και τα κοριτσια απλα δεν ξερω με αυτον δεν θα μαλωνα ποτε για κατι που μαλωνω με τα κορίτσια.

the new boyWhere stories live. Discover now