Κεφάλαιο 36

333 30 0
                                    






Το κινητο μου χτυπαει και εγω γυρναω αργα απο την αλλη και το κοιταζω. Δεν βλεπω τι γραφει ετσι απλός το παιρνω στα χερια μου και κοιταζω εναν αριθμό που δεν γνωρίζω.

"Παρακαλω; ποιος ειναι;"ρωταω και ακουω εναν βηχα απο την αλλη γραμμή ενος αντρα.

"Γεια σας. Για το τεστ DNA πειρα να σας πω. Τα αποτελέσματα εχουν βγει θελετε να περασε να τα πάρετε;"ρωταει μεσα απο το τηλέφωνο.

"Δεν θα μπορεσω να ερθω να τα παρω. Γινεται να μου τα στείλετε στην διεύθυνση που θα σας στείλω με μυνήμα;"ρωταω.

"Ναι φυσικα και γινεται μαλλον αυριο το πρωι θα εχουν φτασει,γεια σας"παει να το κλεισει αλλα το προλαβαίνω.

"Μισό λεπτό. Μπορείτε να μου πείτε τα αποτελεσματα; τι εχει βγει;"ρωταω και περιμένω να δω τι θα μου πει.

"Μαλιστα. Τα αποτελέσματα βγηκαν θετικα. Τα δυο αυτα δείγματα ειναι συγγενικά πρώτου βαθμού...μητερας με παιδιου...πατερας με παιδιου...ή αδερφων"λεει και παιρνω μια βαθια ανασα.

"Ενταξει. Σας ευχαριστώ παρα πολυ"λεω και το κλείνω. Θα μπορουσα παρα πολυ ευκολα να παρω τωρα τον Αλεξ και να του το πω.

Αλλα επεισης παρα πολυ ευκολα ο Αλεξ θα με βγαλει τρελη χωρις αποτελέσματα. Σηκωνομαι απο το κρεβατι και ανοιγω την ντουλαπα μου.

Παιρνω μια Μπορντό φορμα και με ασπρη μπλουζα με σταμπα και μια μπορντο ζακετα με τα ασπρα αιρ μου. Πηγαινω στο μπανιο και κανω τα απαραίτητα και επειτα βγαινω και βάφομαι.

Κατεβαίνω αργα τα σκαλια και οι γονεις μου ειναι και οι δυο στο τραπέζι και φαινονται καλύτερα. Παω να φυγω οταν η μαμα μου,μου μιλάει.

"Βαλερια"λεει και γυρναω και την κοιταζω."καθεσαι λιγακι σε παρακαλώ;" ρωταει και εγω ξεφυσαω και τραβαω μια καρεκλα και κάθομαι.

"Μπορεις να μου πεις λιγακι πιο γρήγορα; γιατι πρεπει να παω και στο σχολειο"λεω και εκεινη γνεφει αμεσως.

"Ηθελα να σου πω πως εχεις δικιο. Συγνωμη που σε δυσκόλευα τοσο καιρο. Εχω καταλαβει το λαθος μου. Θελω να γνωρισω και τον Αλεξ για να σου πω την τελικη μου γνωμη και οχι μονο την επιφανειακή"λεει και ο μπαμπας μου χαμογελαει καθώς τα ακουει.

"Ενταξει μαμα. Ενταξει ολα ειναι καλα. Αλλα αυτο με τον Αλεξ θα το κανονισουμε καποια αλλη στιγμη. Τωρα πρεπει να φυγω."λεω και σηκωνομαι. Σκύβω και φιλάω τον μπαμπα μου και μετα βγαινω εξω.

the new boyΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα