Κεφάλαιο 20

378 28 16
                                    

Για ακομη μια φορα σηκωνομαι απο το κρεβατι. Δηλαδη εχω βαρεθεί ολο τα ιδια και τα ιδια.

Κοιταζω την ντουλαπα μου και περνώ ενα κόκκινο τζιν και μια άσπρη μπλουζα.

Φοραω και τα φιλα μου και πηγαινω να κανω τα απαραίτητα στο μπανιο. Σημερα ειναι η μεγαλη μερα λοιπον. Οταν το κανω αυτο μετα τα πραγματα θα ειναι πιο ευκολα.

Βαφομαι και οταν πια τελειώνω με ολα  κοιταζομαι στον καθρέφτη. Δεν ξερω στα αληθεια πως θα παει ολο αυτο. Πρεπει να ειμαι πιο κοντα του.

Κατεβαίνω κατω και προσπερναω τους χαζους γονεις μου που εξαιτίας τους περναω ολα αυτα. Ο σοφέρ με περιμενει και εγω αμεσως μπαινω και βαζει μπρός.

Μετα απο μερικα λεπτα φτανουμε στο σχολειο και παίρνω μια βαθια ανασα. Θα εισαι στα αληθεια εντάξει Βαλερια. Καποτε θα επρεπε να το κανεις και αυτο.

Προχωράω προς το παγκακι που καθεται ηδη εκει. Δεν ξερω στα αληθεια τι πρεπει να κανω για να φαίνομαι διαφορετική απέναντι του.

"Καλημέρα"του λεω με χαμογελο καθως καθομαι διπλα του και τον αγκαλιαζω. Οταν κανω πισω του αφηνω ενα φιλι στο μαγουλο,πολυ κοντα στο στομα του.

"Κα-λημερα;"ρωταει κοιτωντας με και εγω αμεσως χαμογελαω με την αντίδραση του. Αυτο ειναι τέλειο. Αιφνιδιαστικε.

"Πως εισαι;"ρωταω και εκεινος μου χαρίζει ενα χαμογελο καθως εγω κοιταζω τριγύρω μας και βλεπω τον Τέιλορ να μας κοιταει. Αυτο με εκνευρίζει.

"Μια χαρα ειμαι. Εσυ;"ρωταω και γυρναω να κοιταξω εκείνον. Εκεινος αμεσως ξεφυσαει και γυρναει να με κοιταξει.

"Εγω ετσι και ετσι. Θελω να μαθω στα αληθεια τι θελεις να πουμε το απόγευμα. Πραγματικα το σκέφτομαι ολη την ωρα.

"Μην ανησυχείς μετα το σχολειο θα παω σπιτι θα κανω καποια απο τα μαθηματα μου και θα έρθεις απο εκει να παμε μαζι με τα ποδια ετσι;"ρωταω και εκεινος χαμογελαει και γνεφει.

[...]

Βαζω και τα τελευταία βιβλια μου στην τσαντα και την παραταω σε μια γωνια. Ειμαι ετοιμη ωστε να ερθει να με πάρει ο Αλεξ κατα της 5:30.

Δεν ξερω γιατι βαλαμε ωρα. Ετσι και αλλιως οτι και να γινει θα γινει οσο πιο γρήγορα. Δεν του αξιζει και το ξερω αλλα ουτε εμενα μου αξιζει να ειμαι χαλια εξαιτιας αυτης της γελοίας πρόκλησης.

the new boyWhere stories live. Discover now