Κεφάλαιο 31

361 26 5
                                    








Ανοιγω αργα τα ματια μου και επιτελους για μια φορα δεν με ενοχλεί ο ηλίθιος. Φαίνεται πως εξω εχει συννεφιά. Σηκωνομαι αργα για να μην τον ξυπνήσω και πηγαινω στην κουζινα.

Το μυαλο μου είναι στην Ελενα. Η καημένη πρεπει στα αλήθεια να ειναι χαλια. Βαζω καφε σε ενα ποτήρι και ανοιγω το παράθυρο της κουζινας και κοιταζω εξω καθως πίνω.

"Τι επαθε το κοριτσακι μου πρωι-πρωι;"ακουω την φωνη του στο αυτί μου και νιωθω τα χερια του στην μεση μου.Γυρναω και αφηνω την κουπα μου στον πάγκο διπλα.

"Το κοριτσακι σου θελει αγκαλιτσα"λεω και εκεινος αμεσως τυλίγει τα χερια του γύρω μου. Εισπνέει δυνατα στον λαιμο μου.

"Δεν θα το χορτάσω ποτε αυτο. Εσενα. Δεν θα σε χορτάσω. Παντα θα σε θελω πιο πολυ"λεει και με κραταει πιο σφιχτά. Μωρο μου εγω να δεις.

"Σαγαπαω"λεω και κανει πισω και με κοιτάζει. Τα ματια του λαμπουν. Το πρασινο χρωμα που εχουν με καίει.

"Σαγαπαω περισσότερο"λεει καρφωνοντας τα ματια του στα δικα μου."αλλ σημερα κατι εχεις. Και φαίνεται πολυ έντονα μωρο μου"λεει και παίρνει την κουπα μου απο τον πάγκο και πίνει.

"Ενταξει εχεις δίκιο."λεω και με κοιταζει καθως καθεται πανω στον παγκο με την κουπα μου στα χερια του."Η Ελενα. Η φιλη μου"λεω.

"Ναι η γλυκουλα. Την ξερω. Πολυ καλο κορίτσι"λεει και γνεφω. Καλυτερη απο ολη την παρεα μου και εμενα μαζι.

"Ναι αυτη. Εχει προβλήματα. Οι γονεις της παίρνουν διαζύγιο. Ειναι μεσα στην ένταση. Ειναι χάλια."του εξηγώ"σκέφτομαι να της πω να μείνει σπιτι μου για λιγες μερες"του αναφέρω.

Δεν μιλαει και με κοιταζει"αγαπη μου θελω πολυ να περασουμε ολη μας την μερα μαζι αλλα πρεπει να παω να την δω και να την παρω για λιγο απο το σπιτι της"λεω και εκεινος ξεφυσαει και κατεβαίνει απο τον παγκο και με πλησιάζει.

"Πήγαινε μωρο μου. Εμεις ετσι και αλλιως εχουμε τοσο χρονο μπροστα μας. Δεν χρειάζεται να νιωθεις ασχημα. Αλλα θα μιλήσω εγω με τα παιδια να δω ποιος μπορει να την κρατησει για 2-3 μερες ώστε να μείνεις λιγο ακομη μαζι μου και μετα πατε σπιτι σου"λεει καθως βαζει τα μαλλια μου πισω απο το αυτί μου.

"Ενταξει. Αλλα αν ειναι θα παω να αλλαξω για να παω τωρα."λεω και παω να φυγω αλλα θυμαμαι οτι το βραδυ κοιμήθηκα με τα εσωρουχα. Ποια εσώρουχα; Μονο μποξερακι δεν φορουσα;

the new boyΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα