Κεφάλαιο 14

363 29 8
                                    






Ανοιγω τα ματια μου. Κουνιεμαι και καθομαι στο κρεβάτι. Χθες η μαμα μου και ο μπαμπας μου εφυγαν για ταξιδι λιγων ημερών.

Αποφασισα να μεινω στο σπιτι γιατι δεν θα μπορουν να με πριξουν να παω στο σχολειο. Ετσι οταν εφυγαν χθες το βραδυ εστειλα μυνημα στον Τέιλορ και του ειπα να περάσει απο εδώ.

Ο Αλεξ χθες μετα απο το φιλι μου με τον Τέιλορ εφυγε. Μαλλον τον πείραξε που δεν του ειπα ουτε ενα γεια. Και με το δίκιο του. Το καλο ειναι οτι εχω τον αριθμο του και θα τον παρω μετα να του μιλήσω.

Το κουδουνι χτυπαει σαν τρελο και σηκωνομαι αμεσως απο το κρεβατι γιατι μαλλον ειναι ο Τέιλορ. Κατεβαίνω οπως ειμαι γιατι ετσι και αλλιως δεν προλαβαίνω να αλλαξω τώρα.

"Που ειναι;"ρωταει την οικιακη βοηθό και οταν ακουει τα σκαλια γυρναει να με κοιταξει. Κανω νοημα στην γυναίκα να φυγει και με ακουει και μενουμε μόνοι.

"Λοιπον;"ρωταω ηρεμη για να δω τι ακριβώς θα πει. Παιρνει μια βαθια ανασα και ρουθουνιαζει μαλλον απο θυμο.

"Λοιπον; "ρωταει ειρωνικα"τι αγκαλιες και χαδια ειδα χθες;"ρωταει αποτομα και εγω σοβαρευω. Χαδια; το παρακάνει παλι.

"Τι χαδια ρε; μια αγκαλια καναμε. Δεν ηταν τιποτα το σοβαρο. Φιλική ηταν"λεω και εκεινος γελαει και με εκνευρίζει.

"Φιλική; Φιλική; Αλήθεια; σε φιλαει και φιλικά; σε πηδάει μήπως φιλικά;"ρωταει και το στομα μου ανοίγει διαπλατα απο αυτο που ειπε.

"Πως τολμας; Δεν σου επιτρέπω. Δεν σου εχω δώσει το δικαίωμα να μιλησεις ετσι για εμενα"απανταω απότομα.

"Οχι ε; θεε μου εισαι πραγματικα αλλη"λεει για ακομη μια φορα και δεν συγκρατιεμαι. Το χερι μου φευγει και προσγειώνεται στο πρόσωπο του.

Μενει σαστισμένος οπως και εγω. Δεν περίμενα οτι θα εκανα κατι τέτοιο ποτε. Γυρναει και φεύγει χωρις να πει τιποτα. Δεν τον ειχα ξανα χαστουκισει. Ουτε εκεινος μου ειχε μιλησει ετσι ποτε.

Αμεσως τα ματια μου γεμίζουν δάκρυα. Ανεβαίνω τα σκαλια και μπαινω στο δωματιο. Διαλεγω ενα φορεμα μαυρο σκετο και τα αλ σταρ.

Πριν ομως τελικα τα φορεσω αποφασιζω να κανω ενα μπάνιο. Οταν τελειωνω και κανω τα απαραίτητα ντύνομαι και βάφομαι. Η ώρα ειναι 12 ακριβως και αποφασίζω να παρω τηλέφωνο τον Άλεξ.

Καλω τον αριθμο του και χτυπαει. Χτυπαει αλλα δεν το σηκωνει και ετσι το κλεινω. Μαλλον θα ειναι στο σχολειο και δεν το ακουει.

the new boyΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα