Κεφάλαιο 48

341 26 12
                                    








Ανοιγω τα ματια μου και νιωθω διαλυμένη απο χθες. Δεν γινεται να μπορει να ειναι τοσο κακος μαζι μου. Δηλαδη το ξερω οτι και εγω ημουν μαζι του...αλλα τον αγαπάω..

Βγαζω τα ρουχα μου για να φορεσω καποια αλλα πρόχειρα και να μην ειμαι με τις πιτζάμες μου. Παρατηρώ τον εαυτο μου στον καθρέφτη και βλεπω πως φαινονται επικίνδυνα τα κόκαλα μου.

Ντύνομαι αμεσως για να μην βλεπω τον εαυτο μου σε αυτα τα χαλια. Και χτενιζω λιγακι τα ματια μου. Γυρναω και κοιταζω το κρεβατι μου.

Οι αναμνήσεις με εμενα και τον Αλεξ πανω στο κρεβατι οταν ημουν άρρωστη γυρνανε στο μυαλο μου και με τρελαινουν.

Εχω λιγες μερες που δεν τον εχω φιλησει και νιωθω πως εχω αδειάσει ψυχικά. Δεν εχω τιποτα αλλο να δώσω. Δεν υπαρχει λογος να προσπαθώ για κατι.

Ξανα δάκρια τρεχουν στα μαγουλα μου και αφυδατωνουν το δερμα μου κατω απο τα ματια αλλα και τα μαγουλα μου.

Η πορτα χτυπαει και πριν καλα-καλα προλάβω να απαντησω ο Λυβιο μπαινει μεσα και κλεινει την πορτα πισω του.

"Σάββατο σημερααα. Παρε ρεπό απο το κλάμα μια μερα"λεει και εγω γελαω μόλις το λεει αυτο γιατι στα αληθεια στα αυτια μου ακουστηκε αστειο.

"Δεν μπορω Λυβ..."λεω μετα"ειδες πως μιλησε χθες; δεν ακουει κανεναν...δεν ακουει ουτε καν εμενα..ουτε κανεναν μονο οτι του ειπε η Σουζαν ρωτησε..."λεω και εκεινος με κοιταζει σοβαρός. Προφανώς σκέφτεται τι μπορει να ειπε η Σουζαν.

Οπως άλλωστε και εγω. Πρεπει να του εχει πει πολυ κακα πραγματα. Ή απλα και αυτο που του εκανα δεν ειναι λιγο και εννοείται πως το ξερω...αλλα δεν ξερω..

"Δεν θελεις να παμε μια βολτα;"ρωταει και εγω τον κοιταζω σοβαρή μετα απο αυτο που ακουσα. Δεν ειμαι σιγουρη αν κανει πλακα ή αν το λεει σοβαρα οταν γελαει.

"Μην με κοιτας ετσι. Το λςω σοβαρα. Παμε απο την γειτονιά του; Ισως ειναι εξω και τον δεις λιγακι,απο μακρια ομως γιατι απο κοντα λεει βλακειες και δεν θελουμε...ετσι;"ρωταει και εγω τον κοιταζω.

"Δεν με πειραζει να τον δούμε και απο κοντα. Οτι και αν μου λεει το αξιζω. Ισως να ειναι και λιγα. Αν μου εκανε εκεινος κατι τετοιο εγω...θα εφευγα για να μην τον ξανα δω..δεν θα το αντεχα..δηλαδη αν ηξερα αυτο και οτι δεν με ερωτευτηκε..."εξηγω...

the new boyWhere stories live. Discover now