Κεφάλαιο 8

431 30 0
                                    






Ανοιγω τα ματια μου και κοιταζω το ταβάνι. Γυρναω το κεφαλι μου προς το κομοδίνο και βλεπω πως εχω αλλη μισή ωρα απο την συνηθισμένη που σηκώνομαι για να ετοιμαστώ.

Παρολα αυτα σηκώνομαι και ψαχνω τα ρουχα μου. Παιρνω ενα τζιν με την μια πλευρα μπλε και την αλλη μαυρη. Αυτα που βγήκαν τωρα στην μοδα. Και μια μπλουζα που κάθεται κολλητή πανω μου.

Τα αιρ μου και μετα πηγαινω στο μπανιο. Κανω ξανα τα απαραίτητα και οταν τελείωνω βαφομαι οπως και χθες. Το σκέφτηκα χθες το βραδυ πριν κοιμηθώ. Νομιζω ηταν αρκετο η μια μερα.

Εξαλλου χθες ο Αλεξ μονος του ήρθε και εκατσε διπλα μου. Αποφασισα σημερα να του πιασω κουβέντα. Να του πω οτι θελω να κανουμε παρεα γιατι τον συμπάθησα παρα πολυ. Δεν ξερω ανα θα δεχτει αλλα τι εχω να χασω αν του το προτείνω;

Οταν πια τελειώνω φοραω το μπομπερ μου. Κατεβαίνω τα σκαλια και πηγαινω στο τραπεζι οπου καθονται οι δικοι μου και ευτυχώς δεν μου ανοίγουν κουβέντα. Με κοιταζουν που βαζω ενα ποτηρι χυμο και το πινω.

Οταν πια τελειώνω ρον χυμο κοιταζω το ρολοι μου και βλεπω πως καλυτερα να παω. Ειναι λιγακι πιο νωρίς απο οτι παω συνήθως αλλα θελω να προλάβω να πιασω κουβεντα στον Αλεξ. Βγαινω εξω οπου ο σοφερ μολις με βλεπει ανοιγει την πορτα να μπω.

Μετα απο λιγη ωρα φτανουμε και εγω παιρνω την τσαντα μου και μπαινω στο σχολειο. Κοιταζω στο παγκακι οπου τα κοριτσια ειναι ηδη εκει και μιλανε. Εκεινες ποτε δεν ερχοντουσαν τοσο νωρις. Απο οσο μου ειχαν πει.

Δεν καταλαβαινω γιατι ηρθαν τωρα τοσο νωρις. Ισως να μην θελουν να ειμαι εγω μπροστα οταν συζητάνε για κατι ή οταν συζητάνε για εμενα. Εντάξει δεν ειμαι και χαζη. Τις ενοχλει η παρουσια μου; θα παω αλλου.

Κοιταζω το παγκακι οπου ετσι και αλλιως βλεπω καθε πρωι τον Αλεξ και οπως καθε πρωι καθεται εκει. Προφανώς και δεν με βλεπει γιατι απο οτι βλεπω γραφει κατι σε ενα τετράδιό. Ετσι αποφασίζω να τον πλησιάσω.

Οταν φτανω και καθομαι διπλα του γυρναει να με κοιταξει και οταν βλεπει οτι σκύβω να το τι γραφει κλεινει το τετραδιο και το βαζει μεσα στην τσαντα του. Γυρναω να κοιταξω και βλεπω τα κοριτσια να κοιταζουν εδω.

"Καλημέρα"του λεω μετα κοιτώντας του και προσπαθω να προσπεράσω το
γεγονός οτι εκανε αυτην την κίνηση. Ισως εγραφε κατι προσωπικό που να μην ηθελε να δω. Του χαμογελαω.

the new boyWhere stories live. Discover now