Κεφάλαιο 51

329 28 6
                                    








Ανοιγω τα ματια μου και δεν κουνιεμαι. Ακουω ακομη την καρδια του. Τουλαχιστον δεν με πέταξε εξω οσο κοιμόμουν.


Σηκωνομαι αργα για να τον κοιταξω και βλεπω το βλέμμα του να πέφτει πανω μου. Αρα ηταν ηδη ξύπνιος.


"Αλεξ εγω.."λεω αμεσως αλλα δεν ξερω τι να του πω. Δεν ξερω αν θυμαται κατι απο χθες. Ξεφυσαει και κοιταζει αλλου και εγω αφου νιωθω αβολα κοιταζω κάτω.


"Αλεξ...επειφη μαλλον δεν θυμασαι..εγω ηρθα χθες εδω και εσυ ησουν μεθυσμένος και..."δεν ξερω τι αλλο πρεπει να του πω ετσι τον κοιταζω που με κοιταζει σοβαρος.


"Οτι και αν εγινε οτι και αν ειπα ξεχνα το. Ημουν μεθυσμένος και σιγουρα το καταλαβες αυτο ετσι δεν ειναι;"ρωταει και εγω κοιταζω κατω. Μην απογοητεύεσαι Βαλερια αφου το ήξερες.


"Ναι απλος εσυ με φιλησες και με αγκαλιαζες και νομιζα οτι θα επρεπε να τα ξερεις αυτα οποτε σου τα λεω"λεω αμεσως χωρις να σκέφτομαι και εκεινος απλός με κοιταζει.


"Ενταξει..εσυ δεν ησουν πιτε μεθυσμένη και μετα να κανεις καποια λαθη που να τα μετανιώσεις το επόμενο πρωι;"ρωταει και εγω τον κοιταζω έκπληκτη.


Ημουν ετοιμη για μια μικρη επίθεση απέναντι μου απο εκεινον αλλα οχι τοσο πολυ.. Ειμαι ετοιμη να του απαντησω οταν ακουμε την πορτα να ξεκλειδώνει.


"Αλεξ που..."ακούμε την Πελινα να λεει αλλα σταματαει μολις μας βλεπει και τους δυο μπροστα της στο πάτωμα."Τι διαολο"ρωταει σοβαρη και βαραει την πορτα για να κλείσει κανοντας δυνατό θόρυβο.


"Τελεια"μουρμουριζει ο Αλεξ και εγω απλός δεν ξερω τι πρεπει να πω"Πελινα σε παρακαλω δεν εγινε τιποτα απλώς κοιμηθήκαμε στο πάτωμα. Αυτο ειναι ολο"λεει και σηκωνεται και σηκωνομαι και εγω.


Εκεινη πριν καλα καλα το καταλαβω με πλησιαζει και βαζει τα χερια της γύρω απο τον λαιμο μου και με κολλαει στον τοίχο και με πιέζει με αποτέλεσμα να πνίγομαι.


"Δεν σου ειπα να μεινεις μακριά του;"φωναζει καθως εγω προσπαθω να την διωξω και βηχω μανιωδώς και ο Αλεξ την τραβαει φωνάζοντας την.


"Πελινα"φωναζει για τελευταία φορα και την τραβαει με περισσότερη δυναμη με αποτελεσμα να βρεθει στο πατωμα και ο Αλεξ με κοιταζει στα ματια καθως νιωθω τον εαυτο μου να πνίγεται.


the new boyWhere stories live. Discover now