Κεφάλαιο 59

378 27 0
                                    








Ξυπναω και περιμενω μένοντας στην θεση μου για το να ερθει καποιος στο δωματιο να με βοηθήσει.


Ακουω την πορτα να ανοιγει και να κλεινει και κανω ησυχία. Νιωθω ενα χερι να πιανει το δικο μου και χαμογελαω γιατι καταλαβαινω πως ειναι εκεινος.


"Εισαι ξυπνια"λεει και εγω γελαω λιγακι. Σηκωνομαι και γυρναω προς τα πλαγια και νιωθω τα χερια του πανω στα ποδια μου.


"Ειμαι ναι"λεω και ακουμπαει τα χειλη μου με τα δικα του"τι σας ειπαν οι γιατροί;"ρωταω επειτα.


"Να σε ετοιμασω γιατι θα βγεις σε λιγακι μωρο μου. Οποτε πρεπει να σου φορεσω τα ρουχα που σου εφερε η μαμα σου και να σε χτενισω και να φυγουμε"μου εξηγεί και εγω ξεφυσαω.


"Ειμαι χαλια ετσι;"ρωταω αμεσως και σκεφτομαι πως δεν μπορω να κοιταζω τον εαυτο μου για να φτιάχνομαι πλεον.


"Εισαι πολυ ομορφη μωρο μου."λεει και νιωθω τα χερια του γυρω απο την μεση μου"και πολυ αδύνατη. Θα πρεπει να τρως"λεει και εγω γελαω.


Δεν μιλαει για λιγο και εμενα η σκέψη μου παει στον Βικ. Προχθές οταν ηρθε με φιλησε. Και πλεον δεν θελω να κραταω μυστικά απο τον Αλεξ.


"Αλεξ...θυμασαι για τον Βικτωρ που σου ειπα οτι ειχαμε στην παρεα μας;"ρωταω.


"Ναι μωρο μου. Το θυμαμαι. Γιατι;"ρωταει εκεινος και ακουω πως κατι κανει εδω διπλα μου.


"Να δεν θελω να σου κραταω τιποτα κρυφό...η Σουζαν ηξερε για τα τηλεφωνήματα και τα μυνήματα μας απο εκεινον...ειναι χακερ"λεω.


"Σε πιστεύω μωρο μου δεν χρειάζεται να μου εξηγησεις"λεει και εγω με το χερι μου ψαχνω το δικο του. Και οταν το βρίσκω το πιανω και το κραταω και με τα δυο.


"Δεν ειναι ομως μονο αυτο"λεω επειτα και δεν ακουω να μιλαει"πριν 2 μερες ηρθε εδω και...με φιλησε...ξερεις...εγω ομως του εξηγησα οτι ειμαι ερωτευμένη μαζι σου...μετα κανονίσαμε να βγούμε για εναν καφε οταν θα έβγαινα απο το νοσοκομείο"λεω και δεν μιλαει.


Απο το χερι του καταλαβαίνω οτι ειναι πλεον μπροστα μου. Ετσι με το χερι μου βρίσκω το μπράτσο του και κατεβαζω το χερι μου να βρω και το αλλο δικο του.


Εχει κλεισει την γροθια του και την σφίγγει. Εγω προσπαθω να του την ανοιξω απαλα και μετα απο λιγο τα καταφέρνω.


the new boyWhere stories live. Discover now