Κεφάλαιο 69

423 34 17
                                    











Ανοιγω τα ματια μου και κοιταζω γυρω μου το δωματιο. Ξεφυσαω και κανω να σηκωθω οταν το κινητό μου αρχίζει να χτυπαει σαν τρελο και ετσι το αρπαζω απο το κομοδίνο.


Το ονομα του Αλεξ αναγράφεται στην οθόνη. Το κοιταζω και δεν ειμαι σιγουρη οτι πρεπει να το απαντησω. Ας μην ξεχναμε οτι υποτίθεται οτι ειμαι με τον Βικ.


Τριζει στα χερια μου και αντι να το κλεισω παταω το πρασινα κύκλο και τον σέρνω. Το βαζω στο αυτί μου και δεν μιλαω.


"Το σηκώνεις και δεν μου λες τιποτα;"ακουω την φωνη του και παιρνω μια βαθια ανασα. Να εισαι απότομη Βαλερια.


"Τι θελεις Αλεξ;"ρωταω με σοβαρο τονο καθως η καρδια μου χτυπαει σε ακανόνιστο ρυθμό.


"Εσενα"λεει και κραταω την αναπνοή μου. Δεν απανταω και περιμενω να δω αν πει κατι αλλο."Θελω να μιλήσουμε Βαλερια"λεει και εγω ξεφυσαω.


"Τωρα που η Σουζαν δεν ειναι πια εδω θελεις να μιλησουμε ε;"ρωταω αποτομα και τον ακουω που ξεροβηχει απο το τηλέφωνο.


"Μην εισαι ζηλιαρα μωρο μου. Ξερεις πολυ καλα οτι το εκανα για εσενα οτι εκανα"λεει και εγω γελαω ειρωνικα.


"Οτι και αν πεις Αλεξ δεν πρόκειται να ερθω να μιλησουμε. Ειμαι με τον Βικ"λεω αποτομα και ακουω που δεν μιλαει για λιγο.


"Τοτε....τοτε θα μαζεψω τα πραγματα σου και ελα απο εδω να τα παρεις"λεει και αμεσως νιωθω ασχημα. Δεν του απανταω και κλεινω το τηλεφωνο.


Δεν με νοιαζει που ειμαι με τις πιτζαμες. Απλος παιρνω το κινητό μου και κατεβαίνω κατω. Ο σοφέρ με βλεπει και ανοιγει την πορτα.


"Στου Αλεξ"λεω μονο και καθομαι και κοιταζω εξω απο το παραθυρο. Εκεινος πηγαινει λιγακι αργα και ξεφυσαω.


"Μπορεις να πας λιγακι πιο γρήγορα;"ρωταω και εκεινος δυναμώνει ταχύτητα. Μετα απο αρκετα λεπτα φτανουμε στο σπιτι του και εγω κατεβαίνω.


Στην πορτα υπάρχει κλειδί και ετσι απλος ανοιγω και μπαινω μεσα. Πηγαινω στο δωματιο του και τον βλεπω που μαζευει τα πραγματα μου μεσα στην βαλιτσα μου που ειχε μεινει εδω.


Πηγαινω αμεσως διπλα του "Αστα"λεω και να αρπαζω απο τα χερια του και τα πηγαινω πισω στην θεση τους εκει που τα ειχα. Γυρναω για να παρω και τα υπόλοιπα και με κοιταζει.


the new boyWhere stories live. Discover now