Κεφάλαιο 28

334 27 0
                                    






Ανοιγω τα ματια μου και κοιταζω τον χορο τριγύρω. Το φως με χτυπαει στο πρόσωπο και θυμαμαι οτι δεν ειμαι στο δωματιο μου οταν σηκωνω αργα το κεφαλι μου και κοιταζω τον Αλεξ.

Εχει χαλαρό το χερι του πανω μου αφου κοιμάται και το πρόσωπο του προς την πλευρα μου γυρισμενο για να μην τον χτυπαει ο ήλιος.

Δεν πιστευω οτι στα αληθεια κοιμηθήκαμε αγκαλια. Ξανα ξαπλωνω πανω του και χωνω το κεφαλι μου στον λαιμο του. Ειναι η παράδεισος μου.

"Μμμ"μουγκριζει και κουνιέται και ετσι σηκωνομαι απο πανω του και τον κοιτάζω. Με κοιταζει και εκεινος και χαμογελαει. Ομως οταν κουνιεται ο πρόσωπο του παίρνει μια πονεμενη έκφραση.

"Τι επαθες;"ρωταω αμεσως και αργα περνει το χερι του που ειχε πισω απο την πλατη μου και του κουναει αργά.

"Πιάστηκα μαλλον"λεει γελώντας καθως το κουναει και νιωθω τα μαγουλα μου να φλέγονται.

"Φυσικα. Αφου...κοιμηθηκα πανω. Συγνωμη. Ελα θα σου κανω μασαζ να περασει"λεω και σηκωνομαι καθως εκεινος με κοιταζει με χαμόγελο.

"Μωρο μου"λεει και το βλεμμα μου αμεσως παει στα ματια του. Ειναι πράσινα. Παντα ηταν απλος τωρα που μπορω και τα κοιτάζω απο τοσο κοντα ειναι πιο πολυ."Ηταν το καλύτερο βραδυ της ζωη μου το χθεσινό. Κοιμήθηκα πολυ καλα"λεει και χαμογελαω.

Σκύβω και βαζω το χερι μου στο μάγουλο του και ένωνω τα μέτωπα μας. Τον κοιταζω μεσα στα ματια οπως και εκείνος.

"Ματακια μου ομορφα"του λεω και μετα απο αυτο ενωνω τα χειλη μας. Τον φιλαω αργα και εμβαθύνω εγω το φιλι μας. Τον λατρευω τοσο πολυ.

"Παμε να φαμε;"ρωταει και εγω γελαω. Σηκωνομαι απο το κρεβατι και παιρνω ενα λαστιχακι και σκυβω για να πιανω τα μαλλια μου κοτσίδα.

"Δεν σταματας ποτε να πεινάς;"ρωταω κοιτωντας τον που σηκώνεται απο το κρεβατι. Ακομη ειναι μονο με την φορμα του και με παιρνει απο το χερι και παμε προς την κουζινα.

"Εσυ; δεν σταματας ποτε την δίαιτα;"ρωταει γελωντας και γελαω και εγω. Η αληθεια ειναι οτι τωρα τελευταια ποναει που και που το στομαχι μου αλλα δεν δινω σημασία.

"Δεν κανω δίαιτα"λεω παραπονεμένα και εκεινος γελαει"και τελος παντων τι θα φαμε παλι;"ρωταω και εκεινος γελαει.

the new boyWhere stories live. Discover now