Κεφάλαιο 13

390 28 31
                                    






Ανοιγω τα ματια μου και κοιταζω το ρολόι. Ειναι Τρίτη σήμερα και οπως και χθες δεν κοιμήθηκα καλα το βράδυ.

Η ωρα που περασα με τον Αλεξ το Σάββατο ηταν σαν κατι αναζωογονητική διέξοδος. Αν και δεν ακουγα ποτε τετοια τραγουδια έκανα εγγραφή στο καναλι τους για να μου έρχεται οτι νεο βάζουν.

Χθες του ζητησα να του γνωρίσω τους φιλους μου. Δεν ξερω πως θα πρεπει να γινει αυτο με την πλακα που θα σπαγαμε αφου τωρα πρεπει και να με αγαπησει.

Αν παιξουμε και πει καποιος απο τα παιδια καμια βλακεία μπορει να μην μου ξανα μιλησει ποτε αν καταλάβει τι θελω να κανω.

Και τελος παντων δεν θελω να θυμώσει. Πως θα κερδίσω την πρόκληση για να δειξω στην Σουζαν οτι ειμαι η καλύτερη;

Σηκώνομαι και κοιταζω τα ρουχα μου. Παιρνω ενα τζιν με ύφασμα σαν του στρατού και το φοραω με μια άσπρη μπρουζα. Παιρνω και ενα καπέλο ιδιο με το παντελόνι και φοραω τα αλ σταρ.

Αποφασιζω να κανω το μαλλι μου μια πλεξούδα. Οταν πια το πλεκω κανω τα απαραίτητα στο μπανιο και μετα γυρναω στο δωματιο για να βαφτω.

Οταν πια τελειώνω και με το βάψιμο φοραω κολόνια και επειτα χαμογελαω στον καθρέφτη και πραγματικα μου αρεσει αυτο που βλεπω. Το ξερω πως ειμαι ομορφη.

Παιρνω το τζακετ μου το ασπρο και το φοραω καθως κατεβαίνω τα σκαλια. Δεν δινω σημασια στους δικούς μου. Μολις βγαινω απο το σπιτι για να μπω στο αυτοκινητο καταλαβαινω οτι εχει αρκετο κρυο σήμερα.

Μπαινω στο αυτοκίνητο και αφου ο σοφερ κλείσει την πορτα μπαίνει και εκεινος και βαζει μπρος. Μετα απο λιγο φτανουμε στο σχολειο και κατεβαινω και περνώ την τσάντα μου.

Μπαινω μεσα στο σχολειο και βλεπω αμεσως τον Τέιλορ να με πλησιαζει οπως και χθες. Για καποιον λογο λεει πραγματα που δεν κολλανε μεταξυ τους και κανει και αστεία και με κανει να γελαω.

"Καλημερα στο πιο ομορφο κοριτσι"λεει και με κλείνει στην αγκαλια του και με κανει να χαμογελάσω. Ειναι ολα οπως στην αρχη της σχέσης μας.

"Καλημερα"απαντω και χαμογελαω ακομη οταν κανει πισω και με πλησιαζει περισσότερο και ενωνει τα χειλη μας. Αισθάνομαι καπως τωρα τελευταια οταν το κανει μπροστα σε ολους.

"Θελεις να σου πω μερικα αστειάκια;"ρωταει και εγω γελαω με την συμπεριφορά του.

the new boyWhere stories live. Discover now