Κεφαλαίο 61[Bonus]

375 23 8
                                    









Ανοιγω τα ματια μου και την βλεπω διπλα μου. Κοιμαται ακομη. Εγω απο χθες εχω αναγκη να παω να μιλησω με τον Σεαν. Πρεπει να του σταθώ.


Σηκωνομαι αργα απο το κρεβατι μου και ντυνομαι οσο πιο ήσυχα μπορω. Το σκέφτομαι λιγακι γιατι αν ειναι μονη της μπορει να νιωσει άσχημα.


Βγαινω εξω απο το σπιτι και κλειδωνω. Δεν θελω να βγει εξω και την εχω ικανή να το κανει. Περπαταω προς το γκαραζ. Αν δεν ειναι εκει θα πρεπει να παω απο το σπιτι του.


Ανοιγω την πορτα και ειναι μονος ο Σεαν εκει προς μεγαλη μου έκπληξη. Εγω ξεφυσαω και καθομαι διπλα του. Δεν μου μιλαει και ουτε γυρναει να με κοιταξει.


"Φιλε το ξερεις πως μπορεις να μου ζητησεις οτιδήποτε θελεις για να νοιώσεις καλύτερα"λεω σοβαρος. Εκεινος ξυφυσαει.


"Αλεξ. Δεν μπορεις να κάνεις τιποτα. Η γαμημένη καταρα θα με κυνηγάει για παντα. Καθε φορα που θα ερωτεύομαι καποια αυτη θα φευγει"λεει ειρωνικα και εγω ξεφυσαω.


"Ξερω πως νιώθεις...και εγω ετσι ενοιωσα οταν εμαθα πως η Βαλερια και καλα έπαιζε μαζι μου ένιωθα πως δεν υπάρχει αυτο πως δεν μπορω να ζω"λεω.


"Σταματα. Εσενα ομως ποτε δεν σε πρόδωσε. Και γιατι εισαι εδω; που ειναι εκεινη σπιτι της;"ρωταει και εγω κουναω το κεφαλι μου.


"Οχι δεν ειναι σπιτι της. Ειναι στο δικο μου...κοιμόταν...απλως ηθελα να σου μιλησω γιατι δεν πρόλαβα χθες και ειμαι φιλος σου και"παω να πω αλλα με διακόπτει.


"Ελα πηγαινε. Δεν πρεπει να την αφήνεις μονη της στην αρχη τωρα...ουτε μετα αλλα τωρα στην αρχη της ειναι πιο δυσκολο να ειναι μονη της. Πηγαινε"λεει και εγω ξεφυσαω. Εχει απόλυτο δίκιο.


"Καλα. Θα παω. Αλλα οτιδήποτε χρειαστείς να με παρεις αμεσως τηλέφωνο"λεω και εκεινος γνεφει και εγω βγαινω εξω απο το γκαραζ και περπαταω προς το σπιτι μου.


Φτανω μπροστα στο σπιτι μου και τοτε ακουω ενα αυτοκίνητο. Σταματαει διπλα μου και εγω κοιταζω να δω ποιος ειναι.


Βγαινουν απο το αμαξι δυο μεγαλόσωμοι τυποι που δεν τους ξερω. Με πλησιαζουν και πριν προλαβω να τους μιλησω ο ενας απο τους 2 με βαραει στην κοιλια μια δυνατη μπουνιά.


Πριν προλαβω να αντιδρασω ο αλλος με χτυπαει κλωτσιά στο ποδι και εγω πέφτω κατω. Με κρατανε κατω και με χτυπανε δυνατα μπουνιες και τρωω και καποιες στο πρόσωπο χωρις να μπορω να αντιδράσω.


the new boyΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα