Κεφάλαιο 38

333 26 7
                                    







Ανοιγω τα ματια μου και πιανω με το χερι μου το κεφαλι μου. Ποναει τοσο πολυ απο εχθές αφου κοιμηθηκα αργα και έκλαιγα.

Σηκωνομαι και ανοιγω την ντουλαπα μου και κοιταζω τα ρουχα. Παιρνω ενα μπλε τζιν μια μια οτι ναναι μπλουζα και μια ζακετα. Φοραω τα αιρ μου επειδη απλώς τα βρηκα μπροστα μου.

Πηγαίνω στο μπανιο κανω τα απαραίτητα και μετα βγαινω. Κατεβαινω κατω και οι δικοι μου με κοιταζουν. Καθομαι στο τραπεζι και βαζω καφε σε μια κουπα.

Πινω μια γουλιά και σφίγγω τα ματια μου επειδή ποτε δεν έπινα καφε και τωρα μογ φαίνεται καπως δυνατός.

"Τι εχεις Βαλερια δεν εισαι καλα;"ρωταει ο μπαμπας μου καθως με κοιταζει και γυρναω να τον κοιταξω και χαμογελαω ψεύτικα.

"Μην ανησυχείς μπαμπα μου. Ειμαι μια χαρα. Δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι"λεω καθως συνεχίζω να πίνω ακάθεκτη τον καφε μου.

Δεν δινω περεταίρω σημασια και σηκωνομαι και βγαινω εξω απο το σπιτι. Ο σοφερ με περιμένει οπως καθε μερα. Μπαινω μεσα και βαζει μπρος.

Μετα απο λιγη ωρα φτανουμε στο σχολειο και ειναι απο εξω η Ελενα με τον γκαμπ τον Αλεξ και την Πελινα. Εγω κατεβαίνω απο το αυτοκινητο και τους πλησιάζω.

"Καλημερα παιδια"λεω ηρεμα και με κοιταζουν. Η Ελενα λεει καλημερα οπως και ο γκαμπ και η Πελινα. Ο Αλεξ παλι δεν λεει τιποτα.

Η Πελινα με κοιταζει και γυρναει προς τον Αλεξ. Τον πλησιαζει και τα χειλη τους ακουμπουν. Τον φίλησε πεταχτα μολις μπροστα μου.

Αμεσως κοιταξα κατω και εβαλα μια τουφα απο τα μαλλια μου πισω απο το αυτι μου.

Εκείνοι μπαινουν μεσα στο προαυλιο λαι εγω εχω μεινει πισω και τους κοιταζω. Μολις χανονται απο το οπτικό μου πεδίο γυρναω προς τον τοίχο και βαραω το χερι μου εκει.

Γυρναω και μπαινω μεσα στο προαύλιο και πηγαινω προς τα παιδια. Ειναι ολοι εκει και η Σουζαν και ο Μαρκους και ο τρισαν και ο Τέιλορ.

"Εισαι πολυ ηλιθιος"λεω και με κοιταζουν ολοι ενω εγω κοιταζω τον Τέιλορ. "Μην τολμησεις να με ξανα πλησιασεις ουτε στο 1 μετρο"λεω αγρια.

"Για μαζεψου λιγακι ρε κοπελια"λεει ο τρισαν και εγω τον κοιταζω.

"Περίμενε Τρισαν."λεει ο Τέιλορ"εμενα η Σουζαν μου ειπε οτι της ειπες οτι ολα ειναι καλα τωρα και οτι με θελεις πισω"λεει και εγω γυρναω και κοιταω την Σουζαν.

the new boyΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα