Κεφάλαιο 12[Bonus]

451 27 9
                                    





Γυρναω απο την αλλη καθως ακουω το κινητό μου να χτυπαει. Σηκώνομαι βρίζοντας για το σχολειο. Το μυαλο μου παει σε εκεινη.

Αληθεια το Σάββατο ηταν πολυ καλο ολο αυτο. Καθισαμε και απλος ακούγαμε τραγουδια. Ξερω οτι δεν εχει καμία σχεση με εμας αλλα ειναι τοσο καλη.

Ειναι παραπάνω απο καλη. Δεν καταλαβαίνω ολο αυτο μεταξυ μας. Ετσι στα ξαφνικα αρχισαμε να κανουμε παρεα και απο την ημερα που έπεσε πανω μου δεν εχω σταματησει να την σκέφτομαι.

Πλαινω το πρόσωπο μου και επειτα τα δοντια μου. Παιρνω ενα κομματι απο την χθεσινή πιτσα που παράγγειλα και το τρωω. Επειτα βγαινω εξω οπου βλεπω τον Πελινα να πλησιαζει προς το μερος μου.

"Ετοιμη;"ρωταω κοιτωντας την καθώς ανεβαινω στην μηχανή. Εκεινη δεν απανταει καθως περνει το κρανος και το φοραει. Επειτα ανεβαίνει και με κοιταζει. Καποια δεν ξύπνησε και πολυ καλα.

"Καλα θα σου κερασω ξυδι"την πειραζω πως και καλα ειναι ξινη και εκεινη με χτυπαει πετυχημένα στα πλευρα και με κανει να βογγιξω και να γελάσω παράλληλα καθως φοραω το κρανος μου.

Βαζω μπρος την μηχανή καιε κεινη τυλίγει τα χερια της γυρω μου αναγκαστικά. Σχετικά με το Σάββατο και την συμπεριφορά της προς την Βαλερια δεν της μίλησα. Και πρεπει να της μιλησω.

Μετα απο λιγο φτανουμε στο πάρκινγκ του σχολειου και αφου παρκάρω κατεβαίνουμε και οι δυο μας και βγαζουμε τα κρανοι. Παιρνω τα κλειδια και μπαινουμε μαζι στο προαύλιο.

Για καλη μου τυχη δεν παει να καθισει μονη της και έρχεται στο παγκακι μαζι μου. Καθομαστε και η δυο και καθαρίζω λιγο τον λαιμο μου πριν της μιλήσω.

"Ξερεις σχετικά με την Βαλερια"λεω και αμεσως ξεφυσαει"ποιο ειναι το προβλημα μαζι της,σου εχει κανει κατι;"ρωταω και γυρναει να με κοιτάξει.

"Αυτο ειναι το θεμα. Δεν θα την αφησω να κανει κατι"απανταει καθως με κοιταζει αυστηρά και κουναω το κεφαλι μου μην καταλαβαινοντας.

"Φοβασαι οτι θα σου κανει κατι;"ρωταω"τι μπορει να σου κανει εσενα;"ρωταω προσπαθώντας να καταλαβω.

"Δεν σου ειπα οτι θα κανει σε εμενα. Σε εσενα θα κανει. Και δεν θα το επιτρέψω"λεει και με κανει να κοιταξω απο την αλλη και να γελάσω.

"Και που ξερεις εσυ οτι θα μου κανει κατι;"πάσχιζω να καταλαβω το σκεπτικό της"δεν την ξερεις καν. Δεν εχετε μιλησει καθολου"λεω υπερασπίζοντας την.

the new boyWhere stories live. Discover now