Κεφάλαιο 29

363 25 0
                                    







Ανοιγω τα ματια μου και για ακομη μια φορα βρίσκομαι μεσα στην αγκαλια του. Δεν κουνιεμαι καθολου και ακουω ακομη και τωρα την καρδια του να χτυπαει.


Οπως και το βραδυ. Ο ήχος που κανει η καρδια του με κανει να κοιμαμαι πιο γρήγορα. Δεν νιωθω μονη μου. Ξερω οτι ειναι διπλα μου.


"Μωρο μου"ακουω την φωνη του αγουροξυπνημενη. Χαμογελαω και βαζω το χερι μου στο στηθος του και το χαϊδεύω. Κανω κυκλακια πανω.


"Καλημερα ψυχη μου. Το ξερω οτι θα εχεις ηδη ξυπνήσει. Εχουμε απο χθες το κεικ κατω και μεσημεριανό να κανουμε ή να παραγγείλουμε;"ρωταει και εγω χαμογελαω ακομη.


"Γιατι πρεπει να τρωμε ολη την ωρα μαζι; μπορουμε να κανουμε και αλλα πραγματα"λεω και χαμογελαω και εκεινος γελαει.


"Ενταξει, ενταξει θα κανουμε και αλλα πραγματα μαζι εκτος απο το να τρωμε"λεει και με γυρναει και με σηκώνει και ειμαι καθιστή στο κρεβατι καθώς εκεινος σηκώθηκε.


Ανοιγει την ντουλαπα του αρπαζει ενα μαυρο μπλουζακι και το φοράει. Γυρναει και με κοιταζει. Εγω φοραω τις πιτζάμες μου και εκεινος μογ κανει νοημα.


"Αντε μωρο μου σήκω αλλαξε και εσυ και θα παμε να φαμε και μετα να κατσουμε με τα παιδια"λεει και εγω ξεφυσαω.


"Ναι εγώ δεν το ηξερα οτι θα μείνω εδω..και δεν πηρα και παραπανω ρουχα γιατι νομιζα πως θα κατσω μονο ενα βραδυ"λεω και εκεινος χαμογελαει και ανοίγει την ντουλαπα του.


Βγαζει μια φορμα του μαύρη και ενα μπλουζάκι του και μου τα αφηνει. Με φιλαει και με κοιταζει.


"Θα παω στο σαλόνι. Ντύσου και ελα και μετα θα παμε να κατσουμε με τα παιδια μολις φαμε"λεει και βγαινει εξω απο το δωμάτιο.


Σηκώνομαι και αφου βγαζω τις πιτζάμες μου τις διπλωνω και ανοιγω την ντουλαπα του και τις βαζω μεσα. Φοραω την μπλουζα του και την φορμα του και τα αιρ μου.


Φοραω και την ζακετα του και φτιάχνω το κρεβατι. Οσο καλύτερα μπορω αφου εγω δεν φτιαχνω ουτε το δικο μου. Ανοιγω την πορτα και πηγαινω στο σαλονι οπου τον βλεπω να καθεται με εναν δισκο μπροστά του.


"Τρως;"ρωταω και γυρναει και με κοιταζει. Εχει απλωσει μερεντα πανω στο κεικ του και τρωει και γνέφει θετικα. Χαμογελαω και τον πλησιαζω.


the new boyΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα