Κεφάλαιο 35

333 26 9
                                    







Ανοιγω τα ματια μου και για ακομη μια φορα ξερω πως πρεπει να σηκωθώ για να παω σχολειο.

Ξανα οπως και τις πρώτες μερες. Μακαρι να μπορουσα να ξυπνάω καθε μερα με τον Αλεξ. Θα πρεπει να του μιλησω σημερα. Σιγουρα θα εχει θυμώσει.

Σηκώνομαι και κοιταζω την ντουλαπα μου. Γαμωτο χρειάζεται να ξανα παω για ψωνια με τα κοριτσια. Μαλλον με την Ελενα. Καλύτερα.

Παίρνω μια άσπρη φορμα και μια κόκκινη μπλούζα. Τα φοραω μαζι με τα αιρ μου και πηγαινω στο μπανιο.

Κανω τα απαραίτητα και οταν τελειώνω βάφομαι με τα καλλυντικά μου. Αφησα αρκετα πραγματα στο σπιτι του Αλεξ απο καλλυντικά.

Καλυτερα για να εχω οταν θα πηγαινω εκει και να μην κουβαλαω συνεχεια. Εχω κανει απαλο μακιγιάζ γιατι θα παω σχολειο. Παιρνω μια ζακετα άσπρη μεσα απο την ντουλαπα και ειμαι έτοιμη.

Κατεβαίνω αργα τα σκαλιά και κανω μια στάση στο τραπέζι οπου καθονται οι γονεις μου. Δεν μου φαίνονται και πολυ καλα. Σαν να ειναι μαλωμενοι.

"Τι γινεται ολα καλα;"ρωταω καθως περνω ενα τσαμπι σταφύλια στο χερι μου και τους παρατηρώ.

"Ολα καλα αγαπη μου γιατι να μην ειναι ολα καλα;"ρωταει ο μπαμπας μου με ενα χαμογελο.

"Μπαμπα μου φαίνεται οτι δεν ειναι ολα καλα. Φτιάξτε το σας παρακαλώ μην το αφήνετε να σας κατατρώει"λεω και φεύγω.

Βγαινω απο το σπιτι και μπαινω στο αυτοκίνητο. Ο σοφέρ αμεσως βαζει μπρος και φτανουμε στο σχολειο αρκετα γρήγορα. Ή ετσι μου φάνηκε εμενα.

Μου δίνει την τσαντα μου και κατεβαίνω. Παιρνω μια ανασα πριν μπω στο προαύλιο. Κοιταζω στο παγκακι του και ευτυχώς τον βλεπω εκει.

Δεν ξερω πως ειναι. Δεν ξερω αν θα εχει ορεξη να μου μιλησει. Δεν ξερω τιποτα. Απλος πρεπει να του μιλησω γιατι δεν γινεται να ειμαστε ετσι.

Περπαταω προς το μερος του αλλα το βλεμμα του το εχει καρφωμένο στο πάτωμα. Τον πλησιαζω και καθομαι ορθια μπροστα του. Σηκωνει το βλεμμα του και με κοιτάζει.

"Αλεξ"λεω"τι κανεις;"ρωταω και εκεινος ξυφυσαει και κοιταει απο την αλλη καθως σηκώνεται και κανει να φυγει αλλα του πιανω το χερι.

"Τι θες ρε Βαλερια; Ενταξει το καταλαβα δεν εισαι οπως ησουν στην αρχη. Δεν σε νοιαζει για εμενα. Για εμας αστο"λεει και τραβαει το χερι του.

the new boyWhere stories live. Discover now