Κεφάλαιο 9

429 29 0
                                    





Ξεφυσαω και σηκωνομαι ακομη με κλειστα ματια. Θεε μου νυστάζω. Ανοιγω τα ματια μου και βλεπω τους μαυρους κυκλους απο κατω. Χθες δεν μπορουσα να κοιμηθω.

Λογικο να ειμαι σαν ζομπι. Σκεφτόμουν τα παντα. Αν συνεχίσουμε ετσι με τον Τέιλορ θα πρεπει να χωρίσουμε. Μια σχεση δεν κραταει αν υπαρχουν τσακωμοί.

Αλλα δεν ειμαι εγω αυτη που αρπαχτηκε και πηγε να το παιξει η εξυπνη της υπόθεσης. Αυτος φταιει που δεν μπορει να ελέγξει τον εαυτο του. Σηκωνομαι απο το κρεβάτι. Τα μαλλια μου μακρινάν λιγο παραπανω αλλα αποφασισα να μην τα κοψω.

Θα τα κρατησω μακρια. Ετσι για μια αλλαγη. Σκέφτομαι να του πω να παμε μαζι μια βολτα αυτο το Σάββατο. Αν δεν εχει και εκεινος κατι αλλο να κάνει εκεινη τη μερα.

Θα τον ρωτησω στο σχολείο. Φοραω μια αέρινη φουστα μαυρη βελουδινι και μακριες μαύρες καρτσες τα αιρ μου και μια μπλουζα που γράφει 'η καταστροφή ειμαι εγω'. Ειναι ωραια αυτα τα ρουχα.

Κανω τα απαραίτητα στο μπανιο και βαφομαι. Απλα αυτην την φορα βαζω ενα λιποζαν στα χειλη μου που τα κανει πιο κοκκινα αλλα σαν να φαίνονται φυσικά κοκκινα και οχι βαμμένα. Φοραω το δερμάτινο μου και βαζω κολόνια.

Χτενιζομαι και λιγακι και ειμαι μια χαρα. Κατεβαινω τα σκαλια και παω παλι καπως νωρις σχολειο αλλα δεν με πειραζει το κανω για να μιλησουμε με τον Αλεξ. Ο σοφερ με περιμένει με ανοιχτή την πορτα.

"Να το συνήθησεις γιατι απο εδω και περα τετοια ωρα θα πηγαινουμε"του λεω και εκεινος απανταει με ενα μαλιστα. Οταν πια φτανουμε στο σχολειο και μου δινει την τσαντα μπαινω στο προαύλιο με ενα χαμόγελο.

Τις βλεπω ξανα στο παγκακι αλλα δεν δινω σημασία για το τι κανουν. Κατευθύνομαι αμεσως προς το παγκακι οπου καθεται ο Αλεξ. Τον βλεπω ξανα να γραφει κατι και μου κανει εντύπωση.

"Τι γραφεις;"ρωταω και σηκώνει το βλεμμα του. Με κοιταζει με χαμογελο και χαμογελαω και εγω. Καθομαι διπλα του και βλεπω πως δεν ειναι σιγουρα καποιο μάθημα. Εχει τίτλο σίγουρα.

"Ραπ"λεει και σηκώνω το βλεμμα μου να τον κοιταξω οταν μου λεει αυτο. Ραπ; αυτο δεν ειναι είδος μουσικής; Γραφει τραγούδια;

"Γραφεις τραγούδια;"ρωταω εκεινον τωρα και μαλλον ακούγομαι πολυ έκπληκτη. Εκεινος εχει ακομη ενα χαμογελο και δεν κρύβει το τετράδιο οπως εκανε την προηγούμενη φορα.

the new boyWhere stories live. Discover now