Κεφάλαιο 16

378 27 2
                                    





Ανοιγω τα ματια μου και κοιταζω τριγύρω το δωμάτιο. Ειναι διαφορετικα σημερα. Νιωθω διαφορετικα σημερα.

Εχω χωρισει με τον Τέιλορ και για καποιον λογο μου φαίνεται περίεργο αλλα δεν ξερω αν ειναι προς το καλο ή προς το ασχημο.

Σηκωνομαι απο το κρεβατι και ανοιγω την ντουλαπα μου. Παιρνω ενα μπεζ παντελονι και το φοραω με μια ασπρη μπλουζα. Τα αλ σταρ μου και ειμαι ετοιμη.

Πηγαινω στο μπανιο κανω τα απαραίτητα και οταν βγαινω βαφομαι, χτενιζομαι,βαζω αρωμα και φοραω ενα κολιε.

Ξεφυσαω και κατεβαίνω τα σκαλια. Οι γονεις μου με κοιταζουν και οι δυο. Η μαμα μου εχει ενα επικριτικο βλεμμα που αποφασίζω να μην δωσω περαιτέρω σημασία.

"Καλημερα"λεω απλα και τους προσπερναω και βγαίνω εξω. Ο σοφερ με περιμένει οπως παντα και ξεφυσαω πριν αποφασισω να του μιλήσω.

"Ξερεις κατι; αστο σημερα θα παω με τα ποδια.στο σχολειο"λεω και εκεινος με κοιταζει έκπληκτος αφου μαλλον δεν περίμενε κατι τετοιο απο εμενα.

Ξεκιναω να περπαταω χωρις να δινω σημασία. Βγαζω το κινητό μου και βλεπω το φοντο. Ειναι με τον Τέιλορ. Αμεσως το αλλαζω και βαζω μια δικη μου φωτογραφία.

Μπαινω στην συλλογή και φιαγραφω ολες τις φωτογραφίες που ειναι μεσα αυτος. Δεν ξερω στα αληθεια γιατι συμπεριφερομαι ετσι.

Ακουω μια μηχανη και γυρναω να κοιταξω. Ειναι ο Αλεξ. Σταματαει και βγαζει το κρανος του. Εγω αμεσως χαμογελαω.

"Γιατι σημερα με τα ποδια;"ρωταει και εγω ανασηκωνω τους ώμους μου έως ένδειξη πως δεν ξερω."Ελα ανέβα"λεει και αμεσως παιρνω και φοραω το κρανος και έπειτα ανεβαίνω.

Τύλιγω τα χέρια μου γυρω του για να μην πεσω και εκεινος ξεκιναει. Αμεσως μολις φτανουμε στο σχολειο παει να παρκάρει την μηχανή.

Εκει που την παρκαρει μπορω να δω το παγκακι. Ολη η παρεα ειναι εκει και ολοι με κοιταζουν. Γυρναω και τον κοιταζω να την κλειδώνει και επειτα περπατάμε μαζι.

Μπαινουμε στο προαύλιο και πολλα βλεμματα παιδιων ειναι πανω μας. Οχι μονο της παρεας μου αλλα ολου του σχολειου.

Παρόλα αυτα δεν αλλαζει κατι και περπαταμε και οι δυο μας προς το παγκακι που κάθεται παντα ο Αλεξ. Οταν φτανουμε καθομαστε και οι δυο εκει και κοιταζουμε τριγύρω.

the new boyWhere stories live. Discover now