Κεφάλαιο 53

341 26 7
                                    








Ανοιγω τα ματια μου και νιωθω το κεφαλι μου να ποναει και ζαλίζομαι λιγακι. Κανω να σηκωθω και νιωθω τα ποδια μου βαρια και να μην με κρατανε.


Πηγαινω με δυσκολια στην ντουλαπα και παιρνω την φορμα του και την φοραω. Εδωσα εντολες αυτα τα ρουχα νε πλενονται και να γυρνανε κατευθείαν στην ντουλαπα μου.


Δεν εχω δύναμη ουτε καν να περπατησω. Πιεζω τον εαυτο μου και επιτελους φτανω στο μπανιο. Κανω τα απαραίτητα και μετα βγαινω. Δεν μπορω να βαφτω τωρα.


Κοιταζω το κομοδίνο μου. Καλυτερα να κοιμηθω στο μαθημα. Παιρνω το κουτι και αδειάζω τα χαπια μου στο χερι μου. Παιρνω ενα και το καταπινω.


Βαζω τα υπολοιπα στην τσεπη της ζακετας και κατεβαίνω. Με κοιταζουν οι δικοι μου και ο Λυβιος. Εγω τους προσπερναω χωρις να δωσω σημασια και βγαινω εξω.


Μπαινω στο αυτοκίνητο χωρις πολλα-πολλα και μετα απο δεν ξερω καν ποση ωρα το αυτοκινητο σταματαει και καταλαβαινω οτι εχουμε φτάσει.


Κατεβαινω και ο σοφερ μου δινει την τσαντα μου. Την περνω και κυριολεκτικα την σέρνω πισω μου αφου δεν μπορω να κουβαλησω τον εαυτο μου πως θα κουβαλησω την τσαντα.


Καθομαι λιγακι κατω πριν μπω στο προαυλιο. Ο υπνος δεν θα με πιασει νε τιποτα με ενα χαπι. Βγαζω απο την τσεπη μου και πινω ενα ακομη.


Οσο θα κοιμαμαι δεν θα βλεπω τον Αλεξ και την Σουζαν να φιλιουνται μπροστα μου σαν να μην υπαρχω. Πρεπει να κοιμηθω πιο γρήγορα..πινω αλλο ενα χαπι..


Σηκωνομαι και περπαταω χωρις την τσαντα μου. Μπαινω στο σχολειο και κοιταω προς το παγκακι που καθοταν παντα. Και σημερα ειναι εκει. Μαζι με την Σουζαν.


Βγαζω ενα ακομη χαπι και το πινω ομως το κεφαλι μου δεν λεει να με βοηθησει πολυ καθως αρχιζω να ζαλιζομαι..βαζω το χερι μου στο μέτωπο μου και νιωθω τα ποδια μου να μην με κρατάνε.


Πέφτω και χτυπαω λιγακι το κεφαλι μου. Κλεινω τα ματια μου και το μονο που ακουω μετα απο αυτο ειναι φωνες...


[...]


Ανοιγω τα ματια μου και κοιταζω το δωματιο. Ολα ειναι ασπρα γύρω μου και οταν σηκωνομαι λιγακι βλεπω πως ειμαι στο νοσοκομείο. Πως στο διαολο βρέθηκα εδω;


Ανοιγει ο πορτα και μεσα μπαινει ο Αλεξ και με κοιταζει. Οταν βλεπει πως ξύπνησα ερχεται κοντα μου και καθεται διπλα μου. Με κοιταζει σοβαρος.


the new boyOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz