Κεφάλαιο 21

357 27 7
                                    






Ανοιγω τα ματια μου και κοιμαμαι πανω στο χερι μου. Σηκωνομαι και βλεπω πως δεν έστρωσα καν το κρεβατι για να κοιμηθω το βράδυ και οτι φοραω ακομη την ζακέτα του.

Κοιταζω τον εαυτο μου στον καθρέφτη. Ειμαι για ακομη μια μερα χαλια. Χθες ουτε που ξεβαφτηκα. Δεν εκανα απολυτως τιποτα με πηρε ο υπνος ενω έκλαιγα.

Παιρνω το καθαριστικό μου και αρχιζω να καθαριζομαι. Το κανω δυνατα και με αποτομες κινησεις απλος για να βγει ολο.

Οταν τα καταφέρνω πηγαινω στο μπανιο πλενωμαι ακομη πιο καλα και κανω ξανα τα απαραίτητα. Βγαινω και βαφομαι απο την αρχη. Ψαχνω την ντουλαπα μου για ρουχα.

Βρισκω ενα απλο μαύρο τζιν και το φοραω με μια ασπρη μπλουζα και τα φιλα μου. Κοιταζω να δω τι θα βαλω μαι γυρναω να κοιταξω την μαυρη ζακετα του πανω στο κρεβατι μου.

Το σκεφτομαι για λιγο πριν πλησιασω και την παρω στα χερια μου. Την κοιταζω λιγο και μετα πειθώ τον εαυτο μου να την φορέσει. Να θυμάσαι οτι μετα απο αυτο ολα θα τελειώσουν.

Παιρνω μια βαθια ανασα και κατεβαινω τα σκαλια. Ο μπαμπας μου ειναι όρθιος ακομη δεν εχει καθίσει στο τραπεζι και η μαμα μου δεν ειναι σε αυτο το δωμάτιο.

"Καλημερα αγαπη μου. Εισαι καλα;"με ρωταει και με κανει να τον κοιταξω. Τα ματια μου κλεινουν για λιγο για να ηρεμήσω τον εαυτο μου πραγμα που δεν καταφέρνω.

"Μπαμπα"λεω και τον αγκαλιάζω. Με κλεινει στην αγκαλια του και νιώθω πως μπορω να ξεσπάσω πλεον"ειμαι φριχτή"λεω καθως αφηνω καποια δάκρια να πέσουν.

"Οχι αγαπη μου"λεει και με κανει πισω για να με κοιταξει."δεν εισαι φριχτη. Γιατι λες κατι τετοιο;"ρωταει και με βαζει να κατσω σε μια καρεκλα του τραπεζιου και εχει σκύψει ωστε να με παρακολουθει καλύτερα.

"Γιατι ειμαι μπαμπα. Κανω κατι πολυ κακο σε ενα ατομο. Εκεινος δεν το ξερει αλλα εγω τον κοροϊδεύω"λεω και εκεινος με κοιταζει και προσπαθεί να καταλαβει τι εννοω.

"Ποιο ατομο ειναι γλυκια μου;"με ρωταει καθως με κοιταζει. Κραταει το χερι μου και με κοιτάζει ηρεμος.

"Δεν..δεν μπορω να σου πω μπαμπα...απλος εχω μπλεχτει σε αυτο και δεν μπορω να ξεμπλεξω γιατι υπάρχει κατι που πρεπει να κανω"λεω και εκεινος ξυφυσαει και τραβαει την καρεκλα πισω του για να κατσει.

the new boyWhere stories live. Discover now