Κεφαλαιο 64

356 27 2
                                    









Εχω ξυπνησει εδω και ποση ωρα και ειμαι ξαπλωμενη σε αυτο το χαζο πατωμα. Ολα ειναι σκοτεινά και δεν ξερω αν η οραση μου δουλευει οπως χθες.

Η γαμημένη πορτα ανοιγει και εγω αμεσως κλεινω τα ματια μου γιατι το φως που μπηκε μου πονεσε τα ματια μου. Γιατι ειναι φως ηλίου.

"Σηκω μικρη πρεπει να φύγουμε για το σημειο συναντήσεις."ακουω την φωνη του αντρα και τον βλέπω απο πανω μου να με κοιταζει. Ο τυπος ειναι και αυτος φουσκωτος.

Σαν αυτους που εχει ο πατερας μου. Μονο που αυτοι ειναι χωρις τατουαζ. Εφω αμεσως σηκωνομαι και κοιταζω ευθεία στον τοιχο. Αυτος με βοηθαει να σταθω ορθια και πλεον μπορω να διακρίνω το δωματιο καθαρα.

Δεν κανω αποτομες ματιες για να μην καταλαβει πως βλεπω. Περπαταμε εξω και βγαινουμε σε ενα δασος. Ειναι μια μικρη αποθηκη και πιο διπλα υπαρχει και αλλη.

Μια πετρα υπάρχει κατω αλλα κανω πως δεν την βλεπω για να μην καταλαβει κατι και σκοντάφτω πανω της και πεφτω.

"Άχρηστη. Προσεχε"λεει αγρια και με σηκωνει αμέσως. Υπαρψει ενα μαυρο αυτοκινητο ακριβώς μπροστα μας και με βαζουν πίσω. Η Σουζαν δεν ειναι πουθενα.

Ειναι μονο αυτοι οι δυο τυποι μπροστα και εγω πισω. Και αυτοι βαζουν μπρος. Σε ολον τον δρομο κοιταζω εξω απο το παραθυρο και βλεπω τα παντα.

Δεν εχω ιδεα για το που βρισκόμασταν. Δεν ξερω που θα συναντηθούμε καν. Δεν ξερω ποση ωρα εχει περασει που απλός κοιταζω τον δρομο.

Ξαφνικα μπαινουμε σε μια αλάνα. Ειναι ολα τσιμεντένια. Υπαρχουν μεγαλες κολόνες. Και μπορω να διακρίνω το αυτοκινητο του μπαμπα μου.

Πριν καλα καλα το καταλαβω. Σταματανε λιγα μετρα μακριά απο το αυτοκινητο και σβηνουν την μηχανη. Βγαινουν και οι δυο τους εξω και ερχονται να με βγαλουν.

Ο ενας με κραταει απο το μπρατσο και δεν με αφήνει να φυγω ακομη. Ο αλλος κραταει ενα οπλο. Εγω βλεπω τους δικους μου και τον Αλεξ εκει.

Δεν το πιστευω πως ηρθαν στα αληθεια μονοι τους. Δεν το πιστευω. Δεν πρεπει να αφησω τον Αλεξ να παει μαζι τους. Πρεπει κατι να κανω.

"Λοιπον. Θα προχωρας ευθεία. Μεχρι που θα φτάσεις σε ενα σημειο. Εκει θα ειναι οι δικοι σου και θα σε κρατησουν."μου εξηγει γιατι νομιζει πως ειμαι τυφλη.

the new boyWhere stories live. Discover now