Κεφάλαιο 39

314 26 0
                                    






Ανοιγω τα ματια μου ταραγμένη. Δεν ξερω γιατι ειμαι ετσι απλός νιωθω οτι κατι δεν θα παει καλα και το νιώθω έντονα.

Σηκωνομαι απο το κρεβατι και φοραω ενα μαυρο τζιν με κοκκινη μπλουζα και την μαυρη ζακετα του με τα μαυρα αιρ μου. Ειμαι επίσημος αποφασισμένη πως πρεπει να του μιλησω.

Σημερα θα πρεπει να μιλησουμε οπως και να εχει. Κανω στο μπανιο τα απαραίτητα αλλα δεν εχω καθολου χρονο για να κατσω και να βαφτω.

Οποτε κατεβαίνω τα σκαλια και σταματαει και μπροστα στους γονεις μου που με κοιταζουν και οι δυο τους ήρεμοι.

"Το ξέρατε οτι οι γονεις της Ελενας δεν μπορουσαν να κανουν παιδια και την υιοθέτησαν;"ρωταω και η μαμα μου πνίγεται και ο μπαμπας μου προσπαθεί να την βοηθησει με αυτο.

"Βαλερια τι λες; Δεν πιστευω να τα ειπες και αλλου αυτα"λεει ο μπαμπας μου καθος η μαμα μου πίνει νερο και εγω αμεσως γελαω με την συμπεριφορά τους.

"Δεν θα χρειαστει να πω εγω κατι η Ελενα το ξερει ηδη. Και αν ξερω καλα την Ελενα θα τους το εχει πει και σε 3-2-1"λεω και γυρναω και κοιταω την πορτα."με τιποτα...θα επρεπε να ειναι εδω"λεω και παιρνω μια βαθια ανασα πριν βγω εξω.

"Βαλερια"ακουω την φωνη της πριν μπω στο αυτοκινητο και την κοιταζω. Με αγκαλιαζει αμεσως και επειτα κανει πισω και με κοιταζει. Το ηξερα.

"Μίλησα με τους γονεις μου. Τους ειπα οσα ξερω και τους ειπα επίσης οτι θελω να αναζητήσω την κανονική μου οικογένεια"λεει.

"Δεν ξερεις ποσο πολυ χαιρομαι για εσενα αγαπη μου. Ειμαι στα αληθεια παρα πολυ χαρουμενη. "της λεω.

"Μπορεις τωρα να μου πεις ποιος ειναξ ο αδερφος μου; Αν τον ξερω;"ρωταει κοιτωντας με και εγω το σκεφτομαι για λιγο. Η αλήθεια ειναι..

Η αληθεια ειναι πως σήμερα πρεπει να μιλησω εγω μαζι του και οχι η Ελενα και να του πει ολα αυτα. Πρεπει με κάποιον τροπο να τον πείσω.

Δεν γινεται τελος παντων να μείνουμε για παντα ετσι. Οποτε απλως περνώ μια βαθια ανασα πριν της απαντήσω.

"Ναι Ελενα θα σου πω ποιος ειναι αν μου υποσχεθείς οτι δεν θα του μιλησεις σημερα για αυτο"λεω και εκεινη με κοιταζει περίεργα.

"Καλα. Καλα στο υποσχομαι απλώς πες μου ποιος ειναι γιατι με εχει φαει στα αληθεια η περιέργεια"λεει και εγω την κοιταζω και χαμογελαω λιγακι.

the new boyWhere stories live. Discover now