Κεφαλαιο 49

327 25 8
                                    







Ανοιγω με δυσκολία τα ματια μου καθως χθες για να κοιμηθώ πηρα απο αυτα τα υπνωτικά. Ολα αυτα μου εχουν πεσει μαζεμένα και πρεπει κατι να κανω για αυτο...

Ξερω οτι υπαρχουν πραγματα που οπως και να εχει δεν θα αλλαξουν..αν ομως προσπαθησεις πολυ..ποτε δεν ξερεις..ισως και αλλαξουν..

Χρειάζεται να προσπαθήσω και μονη μου..προσπαθησα αλλα μαλλον δεν ηταν αρκετο...έπρεπε να προσπαθήσω περισσότερο το ξερω..

Το αποφασισα. Θα σηκωθω. Θα του μιλησω. Πρεπει να του μιλησω. Και πρεπει να με ακουσει γαμωτο. Ετσι δεν ειναι;

Σηκωνομαι και ανοιγω την ντουλαπα μου και κοιταζω τι να φορεσω. Παιρνω μια γαλαζια φορμα με ασπρη μπλουζα και τα ασπρα αιρ μου.

Τα φοραω και πηγαινω στο μπανιο. Κανω τα απαραίτητα και επειτα απο αυτο πηγαινω και βαφομαι. Μετα απο πολλες μερες επιτελους κανω μια προσπαθεια να δειχνω καλυτερα.

Το κανω γιατι πιστευω πως ισως σημερα η τυχη μου χαμογελασει και κανει για λιγο τον Αλεξ να μην διαμαρτύρεται και να με ακουσει.

Ανοιγω την πορτα του δωματιου μου και κατεβαίνω τα σκαλια. Ειναι οι γονεις μου κατω και αποφασίζω να καθίσω λιγακι μαζι τους πριν φυγω.

Τους χαμογελαω καθως παιρνω μισο τοστ και το δαγκώνω ενω βαζω και λιγακι χυμο και πινω μια γουλια.

"Τα ξανα βρήκες με τον Αλεξ;"ρωταει η μαμα μου και αμεσως το χαμογελο μου χάνεται.

"Οχι γιατι;"ρωταω αμεσως κοιτωντας την σοβαρη.

"Γιατι δεν ξερω...φαινεσαι καλα...πολυ καλα...σαν να ξανα ειστε μαζι.."λεει η μαμα μου και εγω ξανα χαμογελαω λιγο λιγότερο.

"Οχι μαμα δεν τα βρήκαμε αλλα σήμερα θελω να του μιλησω. Να του πω την πλευρα μου σε ολο αυτο αν με ακουσει"λεω και με κοιταζουν και οι δυο.

"Γιατι δεν θελεις να μιλήσω εγω στην Σουζαν και να της πω 2 λογακια;"ρωταει η μαμα μου ξανα και εγω ξεφυσαω.

"Μαμα οχι..αφησε το..εχω και τον Λυβιο...αληθεια ο Λυβιος που ειναι;"ρωταω γιατι δεν κατέβηκε να φαει και δεν ηρθε ουτε να με ξυπνήσει.

"Πηγε πισω στο στρατόπεδο για να παρει μεγαλύτερη αδεια και να μείνει περισσοτερο καιρο εδω για να σε βοηθησει..ετσι μου ειπε"λεει η μαμα μου και εγω γνεφω...θα κρατησει την υποσχεση του αρα..

the new boyTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang