Κεφάλαιο 15

353 26 10
                                    





Ανοιγω τα ματια μου και σηκωνομαι οταν κοιταζω το ρολόι μου και βλεπω πως ειναι η ωρα που πρεπει να ετοιμαστώ για να μην αργήσω.

Αμεσως χωρις δεύτερη σκέψη ανοιγω την ντουλαπα μου για να δω τι ταιριάζει με την γκρι ζακετα του Αλεξ ωστε να μπορω να την φορέσω.

Τελικα επιλέγω ενα γκρι κολαν και μια απλη μαύρη μπλουζα αλλα βελουδινη. Τα φοραω με τα μαυρα αιρ μου και πηγαινω στο μπανιο οπως καθε πρωι.

Οταν τελειωνω απο το μπανιο βαφομαι λιγακι γρηγορα αλλα και προσεχτικά μην βαφτω και χαλια. Και επειτα κοιταζομαι στον καθρέφτη. Φοραω και την ζακετα του.

Βαζω απο την κολόνια μου και κατεβαίνω τα σκαλια. Ειναι οι δικοι μου εκει και η μαμα μου με κοιταζει. Την κοιταζω λιγο και έπειτα επιτάχυνω το βημα μου.

Ο σοφερ για ακομη ενα πρωι με περιμένει. Τον κοιταζω και βλεπω στην φατσα του το ποσο πολυ αδιαφορεί για εμενα. Κανει οτι κανει επειδη απλός πληρώνεται καλα.

Μα τι εχω παθει τελος παντων τωρα τελευταία; ολο διαφορετικα πραγματα κανω απο οτι συνήθως. Ουτε καν πηρα χαμπαρι ποτε φτασαμε και γυρισα να κοιταξω.

Ανοιγει τον πορτα ο σοφερ και μολις βγαινω μου δίνει την τσαντα μου. Μπαινω στο σχολειο και τον κοιταζω που με κοιταει.

Κουναω το χερι μου χαιρετωντας τον και κανει το ιδιο και εκεινος. Ειναι με μια μαυρη ζακετα και μαλλον δεν θα θελει τωρα αυτην. Θα του την δωσω στο τελος της μερα γιατι εχει λιγο κρύο.

Πλησιαζω τα παιδια που ειναι σημερα ολα μαζι εκτός απο τον Τέιλορ. Οταν φτανω καθομαι όρθια απέναντι τους γιατι ηρθα απλως για να τους χαιρετήσω.

"Καλημερα παιδια"λεω και γυρνανε και μου χαμογελάνε ολοι τους ευδιαθετοι.

"Καλημερα βρε Βαλερια,κατσε μαζι μας μας εχεις λείψει"λεει η Ελενα τελευταία απο ολους τους υπολοιπους με χαμογελο καθως σηκωνεται και με αγκαλιαζει.

"Αγαπη μου θα ηθελα πολυ να καθίσω αλλα το ξέρετε οτι δεν γινεται. Ειδικα σήμερα. Με περιμένει ο Αλεξ"λεω και με κοιταζουν ολοι χαμογελαστοί καποιοι απλα και καποιοι με πονηρο τροπο.

"Το αγορι σου δεν εχει προβλημα με ολα αυτα Βαλερια;"ρωταει ο τρισαν και γυρναω και τον κοιταζω που με κοιταζει σοβαρος. Γελαω και παω να μιλησω αλλα δεν προλαβαίνω.

the new boyWhere stories live. Discover now