Κεφάλαιο 44

326 23 11
                                    







Γυριζω απο την αλλη και κοιταζω το παράθυρο. Ο ουρανός εχει συννεφιά και αυτο με κανει να θελω να βγω εξω και να μεινω για παντα εκει,ακομη και αν βρέξει.

Δεν ξερω τι να κανω πλεον. Μου λείπει ηδη τωρα που ξερω οτι δεν ειμαι μαζι του. Πως δεν μπορω να παω οποτε θελω και να τον φιλήσω.

Τον χρειάζομαι περισσότερο απο οσο νομιζα. Εχει γινει πλεον κατι που εχω αναγκη σαν το οξυγόνο για να ζήσω.

Κοιταζω στο κομοδίνο μου το κουτι με τα χαπια που εβαλα χθες. Τα κοιταζω έντονα και μια γρηγορη σκεψη περναει απο το μυαλο μου.

Ισως αν τα έπινα ολα να κοιμόμουν για ωρες και να μην ξυπνουσα για να μην χρειαζεται να σκέφτομαι συνεχώς αυτο που εκανα. Γιατι φταιω και εγω.

Ομως γρήγορα φεύγει γιατι ερχονται ξανα οι ηλιθιες σκέψεις μου να μου θυμίσουν ποσο πολυ φταιω για αυτο. Πολυ. Γιατι ειμαι ενας κακος άνθρωπος.

Αν ημογν πιο καλη δεν θα συμφωνούσα ποτε σε κατι τετοιο. Ποτε δεν θα εκανα οτι εκανα και τωρα θα ημουν μια χαρα με τον Αλεξ και η γνωριμία μας θα ηταν στα πλαίσια αληθινής ζωης και οχι προκλησης.

"Καλη μου τι κάνεις ακομη στο κρεβατι; Δεν θα σηκωθείς να πας σχολειο σημερα;"ρωταει με την μια γλυκιά φωνη.

Αυτες τις μερες τρομαξε απο την συμπεριφορά μου. Που δεν ηρθα σπιτι και για το πως δειχνω. Η Ελενα μου ειπε οτι της ειπε απλος οτι χώρισα.

"Οχι μαμα μου. Σημερα θα μεινω εδω. Δεν μπορω να παω πουθενα μονη μου"λεω και εκεινη με πλησιαζει με ενα στοργικο βλέμμα.

Μου φέρεται καλύτερα απο οτι συνήθως. Απο οταν τα ξεκαθαρίσαμε αρχισαν να φτιαχνουν οι σχέσεις μας.

"Αγαπη μου θελεις να μου εξηγησεις τι ακριβώς εγινε με τον Αλεξ. Αφου εσυ τον αγαπουσες πολυ. Γιατι χωρισατε;"ρωταει και αμεσως δακρύζω.

"Μαμα ειμαι κακια. Δεν νομιζω να θελεις να ακουσεις αυτο που εχω κανει"λεω και κλαιω και εκεινη αμεσως με αγκαλιάζει.

"Καλη μου δεν εισαι καθολου κακια. Θελω να ακουσω αυτο που έκανες για να σε βοηθήσω"λεει κρατώντας με αγκαλια και χαϊδεύοντας μου με το χερι της την πλάτη μου.

"Εγω φταιω που χωρίσαμε μαμα. Αν θυμάσαι οταν σου μιλουσα πριν καιρο σου ειχα ηδη πει για τις προκλήσεις της παρέας"λεω χωρις να την αχω αφησει απο την αγκαλια μου γιατι ντρεπομαι για αυτο που εκανα.

the new boyWhere stories live. Discover now