Κεφάλαιο 34

333 23 15
                                    







Ανοιγω τα ματια μου και κοιταζω τριγύρω. Ειμαι μεσα στην αγκαλια του αλλα σημερα ειναι η τελευταία μερα που κοιμάμαι εδω. Δεν θα τον ξυπνήσω απλος θα παρω αυτο που θελω και θα φύγω.

"Παίρνω μια τριχα απο τα μαλλιά του και το κινητο μου και το πορτοφόλι μου και βγαινω εξω. Σταματαω το πρώτο ταξη και του λεω την διεύθυνση για το σπιτι μου.

Μετα απο αρκετή ωρα φτανω απο εξω και αφου πληρωσω πηγαινω και μπαινω στο σπίτι. Ο μπαμπας μου με κοιταζει και απορώ πως ειναι τέτοια ωρα σπιτι.

"Βαλερια"λεει καθως με κοιταζει απκ πανω μεχρι κατω αφου ειμαι με τις πιτζάμες μου και μολις ηρθα απο εξω. Ναι δεν εχω βγει ποτε με πιτζαμες απο το δωματιο μου.

"Μπαμπα; τι κανεις εσυ εδω; δεν θα έπρεπε να εισαι στην δουλειά σου;"ρωταω και κραταω σφιχτα κλειστή την παλαμη μου με την τρίχα.

"Ναι θα παω τωρα αλλα εσυ γιατι ηρθες ετσι σπιτι;"ρωταει και εγω χαμογελάω αθώα.

"Απλος επρεπε να ερθω γρήγορα εδω εχω να παω καπου και πρεπει να ετοιμαστώ."λεει και εκεινος γνεφει με πλησιαζει μου αφήνει ενα φιλί στο μέτωπο και φεύγει. Γαμωτο. Ξεχασα τριχα απο την Ελενα.

Ανεβαινω τρέχοντας στο δωματιο και ψαχνω απο τα μικρα σακουλακια που εχω βρίσκω ενα βαζω την τριχα και το βαζω κατω απο ενα βιβλίο μου.

Αρπαζω το κινητό μου με μανια και καλω την επαφή της Έλενας και το βάζω στο αυτί μου. Μετα απο μερικα χτυπήματα απανταει.

"Πες μου"λεει μεσα απο το τηλέφωνο και μαλλον εχει ωρα που ειναι ξύπνια.

"Εχεις σκοπο να καθίσεις εκει στου γκαμπ ή να ερθεις σπιτι μου; που ναι θα σου πω την αμαρτία μου ειμαι ηδη εδω σε ξεχασα"λεω και εκεινη γελάει.

"Λεω να μεινω λιγακι ακομη με τον Γκαμπ οποτε ναι μην με περιμενεις"λεει. Γαμωτο μου.

"Αποκλείεται. Μην φυγεις απο το σπιτι του γκαμπ θα ερθω λιγακι απο εκει να σε δω και μετα κανε οτι θελεις"λεω και την ακουω που ξεκαρδιζεται.

"Βαλερια τι εχεις παθει;"ρωταει καθως ακομη γελαει και εγω παίρνω μια βαθια ανασα.

"Λοιπον δεν ειμαι πολυ καλα κλείνω ντύνομαι και ερχομαι"λεω και το κλεινω. Ανοιγω την ντουλαπα μου και ψαχνω ρουχα. Βρισκω ενα κολαν και μια φουτερ μακριά.

the new boyWhere stories live. Discover now